Murat Koleji'nin dev adamları şampiyon oldu

Şanlıurfa Milli Eğitim Müdürlüğü'nün liseler arası düzenlediği basketbol şampiyonasını Özel Çağlayan Murat Koleji kazandı.

2010-2011 öğretim yılında

Şanlıurfa Milli Eğitim Müdürlüğü'nün liseler arası düzenlediği basketbol şampiyonasını Özel Çağlayan Murat Koleji kazandı.

2010-2011 öğretim yılında Okul Sporları Tertip komitesi tarafından organize edilen Gençler Basketbol İl birinciliği müsabakaları yapılan final maçları ile sona erdi.

Atatürk Spor Salonunda gerçekleşen müsabakalar kız ve erkeklerde toplam 24 takım katılırken yapılan müsabakalar sonucunda Özel Murat Lisesi birinci, Özel Şanlıatalar Lisesi ikinci, Sabiha Özlek Lisesi ise üçüncü oldu.

Kızlarda ise Osman Gazi Lisesi birinci, Akabe TOKİ Lisesi ikinci, Kız Meslek Lisesi'de üçüncü oldu. Erkeklerde İl birincisi Olan Özel Murat Lisesi ve Kızlarda Osman Gazi Lisesi 24-28 Ocak tarihlerinde Diyarbakır'da yapılacak olan Grup müsabakalarda Şanlıurfa'yı temsil edecek.

Özel Murat Koleji Final Maçında Şanlıatalar Lisesi'ni 18 sayı farkla yenerek şampiyon olurken, dereceye giren takımlara Finale çıkan Özel Murat Koleji ve Özel Şanlıatalar Lisesi'nin Atatürk Kapalı Spor salonunda gerçekleşen final maçı akabinde verildi.

Okul Müdürü Bilal Güler'in Özel Çağlayan Murat Liselerinin eğitimdeki başarısını spor alanında da süslemeye devam ettiğini söyledi. Basketbol İl Birincisi olan Özel Çağlayan Murat Liseleri Diyarbakır'da oynanacak grup maçlarına katılmaya hak kazandığını hatırlatan Güler, Okulunun Şanlıurfa'yı iyi bir şekilde temsil edeceklerine inandığını ifade etti.

Okulun Beden Eğitimi Öğretmeni Selçuk Alsu, başarının tesadüf olmadığını vurguladı. Öğrencilerin bu başarıda büyük emeklerinin olduğunu kaydeden Alsu, başarının uzun süren bir çalışmanın semeresi olduğunu anlattı.

Dereceye giren takımlara ödüllerini düzenlenen törenle Emniyet Müdürü Sabri Durmuşlar, Milli Eğitim Müdürü Hanifi Şahin, Gençlik Spor İl Müdürü Hakan Altuğ, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Temel Büyükbudak, Spor Bölüm Şefi Murat Bağış verdiler.