Cihanbeyli Devlet Hastanesi hizmet vermeye başladı

Cihanbeyli ilçesinde yapımı tamamlanan 75 yatak kapasiteli Devlet Hastanesi hizmet vermeye başladı. 2009 mayıs ayında temeli atılan hastane yeni yılla

Cihanbeyli ilçesinde yapımı tamamlanan 75 yatak kapasiteli Devlet Hastanesi hizmet vermeye başladı. 2009 mayıs ayında temeli atılan hastane yeni yılla birlikte hizmete başladı.

Kısa zamanda TOKİ tarafından yapılan hastane Cihanbeyli ve yakın çevredeki ilçelerden hastalara da hizmet verecek. Cihanbeyli Devlet Hastanesi, 11 uzman, 7 pratisyen ve toplam 90 personeliyle vatandaşa hizmet veriyor.

Hastane Başhekimi Göksel Torun, hastane hakında yaptığı açıklamada, hastanenin 13 bin metrekare kapalı alana sahip olduğunu ifade etti. Torun, şöyle dedi: "Hastane acil servis, yoğun bakım, ameliyathane, diyaliz ve diş üniteleriyle hizmet veriyor. İlk gün yaklaşık 900 vatandaşımız hizmet almak amaçlı başvuruda bulundu. Tabi hastanemiz daha tam manasıyla bütün teknik ve eleman kapasiteli çalışır durumda değildir, bu, yeni olmanın verdiği bir durumdur. Biz hastane yetkilileri olarak, gerek teknik donanım gerek personel ihtiyaçlarımızın karşılanması için gerekli mercilerle sürekli görüşüyoruz. Umarım bunlar da en kısa zamanda neticelenir ve hastanemiz miletimize tam kapasiteyle hizmet vermeye başlar, hastanemiz vatandaşlarımıza hayırlı olsun."