Başbakan Yardımcısı Arınç Alanya'da

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğünün (BYEGM) Bilgilendirme Toplantısı'na katılmak üzere An

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğünün (BYEGM) Bilgilendirme Toplantısı'na katılmak üzere Antalya'nın Alanya ilçesine geldi. Arınç, basın mensuplarının beklediği güzel haberleri vereceğini "Pazar günü bombaları birlikte patlatacağız." şeklinde ifade etti.

Arınç, Başbakanlık Basın-Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü (BYEGM), Valilik İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürleri ile İl Emniyet Müdürlükleri Pasaport Şubesi Sorumlularıyla basın kartları yönetmeliği ve ortaya çıkan yeni uygulamalar hakkında bilgilendirme toplantısına katılmak üzere akşam saatlerinde Alanya'ya geldi.

Alanya Türkler Beldesi'nde bulunan Alaiye Oteli'ne gelişinde Arınç'ı, Kaymakam Hulusi Doğan, Belediye Başkanı Hasan Sipahioğlu, BYEGM Genel Müdürü Murat Karakaya, RTÜK Başkan Vekili Prof. Dr. İlhan Yerlikaya, Daire Amirleri, Belde Belediye Başkanları, AK Parti Alanya İlçe Başkanı Hüseyin Güney, Alaiye Oteli Sahibi İş Adamı Hasan Uysal ve diğer katılımcılar karşıladı.

Otel girişinde Alanya Kaymakamı Hulusi Doğan'a 'Nasılsın Alanya'nın Valisi' diyerek selam veren Arınç'a bu çıkışının sebebinin sorulması üzerine 'O bizim gönlümüzün valisi. Hemen öyle bir şey çıkarmayalım. Kaymakam beyi çok başarılı buluyoruz. Gönlümüzde yeri valilik. Ama Alanya'ya gelmişken 'Alanya Valisi' dedik." dedi.

Alanya'nın gönlünüzdeki yeri il mi sorusuna da cevap veren Arınç, "Alanya'daki gönlümün yeri ilinde ötesinde. Ne demek. Alanya dünyanın en güzel yeri. En muhteşem ilçesi. Alanya dünyanın bir cenneti. Oda olur inşallah." diye konuştu.