Adanalılar kurtuluş günü yemeğinde buluştu

Adana'nın düşman işgalinden kurtuluşunun 89. yıldönümü etkinlikleri kapsamında Büyükşehir Belediyesi'nce organize edilen kurtuluş yemeğine 6 binin üze

Adana'nın düşman işgalinden kurtuluşunun 89. yıldönümü etkinlikleri kapsamında Büyükşehir Belediyesi'nce organize edilen kurtuluş yemeğine 6 binin üzerinde Adanalı katıldı.

Vali İlhan Atış, 6. Kolordu Komutanı Korgeneral Mehmet Eröz, ilçe belediye başkanları, siyasi parti temsilcileri, üst düzey bürokratlar, il genel meclis üyeleri, belediye meclis üyeleri, meslek oda başkanları, sivil toplum kuruluş temsilcileri, mahalle muhtarları, şehit aileleri, engelli kuruluşlarının üyeleri ile belediye bürokratlarından oluşan 6 binin üzerinde Adanalı'nın katıldığı yemek 100. Yıl TÜYAP Fuar Alanı'nda gerçekleşti.

Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, Adana'nın kurtuluşunun 89. yıldönümü etkinlikleri kapsamında organize edilen yemekte kentin her kesiminin temsilcileriyle birlikte olmanın mutluluğunu ve gururunu yaşadığını ifade ederek, "Birlik ve beraberlikle nelerin elde edileceğini Kurtuluş Savaşı'nda yaşadık. Aynı ruh ve uyum içerisinde çalışarak Adana'yı istenilen hedeflere taşıyacağımıza inanıyorum. Bu onurlu günü bizimle paşlaştığınız için hepinize teşekkür ediyorum." dedi.

TÜYAP Fuar Alanı'nı dolduran 6 bin aşkın Adanalı, ellerindeki Türk Bayrakları ile çalan Onuncu Yıl Marşı'nı hep bir ağızdan okuyarak, Adana'nın düşman işgalinden kurtuluşunun coşkusunu birlikte yaşadı.

Yemeğin son bölümünde ünlü satançılar Vahdet Vural ile Funda Arar, seslendirdiği birbirinden güzel eserlerle, konuklara unutulmaz anlar yaşattı. Hayranları, ünlü sanatçıları görüntüleyebilmek için adeta birbirleriyle yarıştı.