Yaşlı Kadının Dramı
Adapazarı'nda, baraka içinde soğuk kış aylarını geçirmeye çalışan 95 yaşındaki kadın aç olduğunu ve çok üşüdüğünü söylerken gözyaşlarını tutamadı.

dinledikten sonra ona yardım sözü verdi. Nikahsız yaşayan çiftleri tespit etmek için geldiklerinde yaşlı teyze ile karşılaştıklarını anlatan Yağan, "Onun durumu bizi çok etkiledi. Çok zor şartlarda yaşamaya çalışıyor. Biz de gerekli yerlerle görüştükten sonra kendisine yardımcı olacağız" dedi.
Barakada yaşayan Kezban Topçu da çok üşüdüğünü ve karnının çok aç olduğunu söyledi. Evde bulunan boş yemek tencerelerini ortaya çıkaran Topçu, "Komşularım bana bakmaya çalışıyor. Kimsem yok. Orada kuru ekmek yedim. Şimdi hem üşüyorum. Hem karnım çok aç. Aylardır et yemedim" diye konuştu.
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a seslenen yaşlı kadın, "Kendisinden yardım bekliyorum. Kömürüm olsa bile yakamam. Kimim kimsem yok. Çok hastayım. Kendisinden yardım bekliyorum" diye dert yandı.
(RY-İÇ-HO-Y)
