Satso'dan Tüvasaş'a Ziyaret

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Akgün Altuğ, meclis üyeleri Mahmut Kösemusul ve Fatih Can ile birlikte Türkiye Vagon Sanayi A

Satso'dan Tüvasaş'a Ziyaret
Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Akgün Altuğ, meclis üyeleri Mahmut Kösemusul ve Fatih Can ile birlikte Türkiye Vagon Sanayi A.Ş. (TÜVASAŞ) Genel Müdürü İbrahim Ertiryaki'yi makamında ziyaret etti.
SATSO Başkanı Altuğ, Genel Müdür İbrahim Ertiryaki'ye TÜVASAŞ'ın başarılarından dolayı teşekkür plaketi takdim etti. Genel Müdür İbrahim Ertiryaki, plaketten dolayı teşekkür ederek, "Bizler tüm iyi niyet ve gayretimizle Sakarya için çalışıyoruz. Bu iyi niyet ve gayretlerimizin üyesi olduğumuz odamızca takdir edilmesi, bizleri mutlu etmiştir. Bulgaristan Demiryolları ile yaptığımız anlaşma, TÜVASAŞ için önemli bir dönüm noktası anlamını taşırken, TÜVASAŞ'ın faaliyetlerini sürdürdüğü Sakarya için de aynı anlama sahiptir. Şehrimiz ve ülkemiz ekonomisi için faydalı olma yolunda çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz." dedi.
Altuğ, TÜVASAŞ'ın faaliyetlerini yakından takip ettiğini ve başarılarından dolayı hem SATSO adına hem de şahsı adına gururlandığını ifade ederek, "Sakarya'nın ekonomik hayatında çok önemli bir yere sahip olan TÜVASAŞ, sizin yönetiminizde oldukça başarılı bir kurum kimliğine sahip oldu. Klasik kamu kurumu anlayışına getirdiğiniz farklılık ile TÜVASAŞ, bugün dünya ile rekabet eden bir fabrika haline gelmiştir. Özellikle Bulgaristan Demiryolları ile yapmış olduğunuz ticari anlaşma ile ülkemiz ve ilimiz ekonomisine sağladığınız ihracat geliri için teşekkürlerimizi sunar, başarılarınızın devamını dileriz" diye konuştu.
TÜVASAŞ Genel Müdürü İbrahim Ertiryaki de ziyaret sonunda, SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Akgün Altuğ'a TÜVASAŞ'ın ürettiği yolcu vagonu maketi hediye etti.