Gönüllü Kalpler Yağmur Şehirde Projesi

"Gönüllü Kalpler Yağmur Şehirde" Avrupa Birliği Gençlik Projesi ile Zonguldak bu yıl için kabul gören proje başkentlerden biri oldu.

Gönüllü Kalpler Yağmur Şehirde Projesi
"Gönüllü Kalpler Yağmur Şehirde" projesi kapsamında 8 farklı ülkeden gelen 30 delege Zonguldak Karaelmas Üniversitesi (ZKÜ) Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer'i ziyaret etti. Avrupa Komisyonu'nun belirlediği; 2011 Avrupa Gönüllülük Yılı için 04-11 Ocak tarihleri arasında düzenlenen "Gönüllü Kalpler Yağmur Şehirde" Avrupa Birliği Gençlik Projesi ile Zonguldak bu yıl için kabul gören başkentlerden biri oldu. Zonguldak'ın Avrupa Birliği Entegrasyonunu kolaylaştıracak bu proje Gençlik Programının ulusal hedefleri arasında yer alan kalkınmada öncelikli bir bölge olan Zonguldak'ta gerçekleştiriliyor. Bu proje kapsamında 8 farklı ülkeden gelen 30 delege önce Zonguldak Karaelmas Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer'i makamında ziyaret etti. Rektör Özer, katılımcılara çeşitli hediyeler verdi.
Ziyaretin ardından ZKÜ Konser Salonu'nda düzenlenen ve öğrencilerle kültürlerarası iletişimin sağlanması amaçlanan eğitim toplantısına geçildi.
Toplantı bitiminde kampus içindeki bölümleri gezen ve bölümler hakkında bilgiler alan 30 kişilik grup üniversiteden ayrıldı.