Fenerbahçe Trabzonspor maçı

Zirvenin 7 puan gerisindeki Kanarya, lider Trabzonspor'u Saracoğlu Stadı'nda ağırlayacak

Sarı-Lacivertli ekip 19.00’daki maçı kazanırsa “Puan farkı 7 değil 4” diyen Teknik Direktör Kocaman ile kaptan Alex haklı çıkacak. Ancak sahadan zaferle ayrılan taraf Trabzonspor olursa, Fenerbahçe yarıştan uzaklaşacak

Ligde ikinci devrenin ilk büyük kapışması bu akşam gerçekleşecek. Lider Trabzonspor haftaya 7 puan gerisinde 3’üncü sırada giren Fenerbahçe ile kozlarını deplasmanda paylaşacak. Zorlu mücadele Kanarya için büyük önem taşıyor. Hafta boyunca “puan farkı 7 değil 4 diyen” Sarı-Lacivertliler, geceyi zaferle kapatabilirlerse, şampiyonluk yarışına ortak olacaklar.


Fenerbahçe Trabzonspor maçıFENERBAHÇE TRABZONSPOR MAÇI CANLI ANLATIM İÇİN TIKLAYINIZ

Fenerbahçe Trabzonspor maçıLİG TV CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ


SON BEŞ MAÇIN DÖRDÜ BERABERE

Trabzonspor’un galibiyeti halinde fark 10 puana çıkacağı için Sarı Kanarya, zirve yarışının oldukça uzağında kalacak. Bu akşamki zorlu maç öncesi iki takım arasındaki rekabet oldukça ilginç bir hal almış durumda. Fenerbahçe, rakibi ile kendi evinde oynadığı son 19 maçta sadece bir kez mağlup oldu. Ama son 5 karşılaşmada ise 1 kez kazanabildi, 4 mücadele beraberlikle bitti.

Kanarya çift forvet

Teknik Direktör Aykut Kocaman çift forvetli sisteme devam ediyor. Trabzon maçı hazırlıklarını dün yaptığı çalışma ile tamamlayan Sarı-Lacivertli ekibin hocası bu akşamki zorlu mücadelede forveti yine Alex ve Semih’ten oluşturacak. Sol kanatta yine Niang yer alacak. Bu arada bazı taraftar grupları antrenmanı izleyerek futbolculara destek verirken, Başkan Aziz Yıldırım’ın da çalışmanın bir bölümünü izlediği bildirildi.

Egemen soru işareti

Lider Trabzon, ikinci yarıdaki belki de en zorlu virajı olan Fenerbahçe maçı için hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı. Bordo-Mavili takımda sakatlığı bulunan Egemen’in durumunun netleşmediği öğrenildi. Tecrübeli oyuncu maç saatine kadar hazır olmazsa, onun yerine Mustafa Yumlu 11’de sahaya çıkacak. Teknik Direktör Güneş’in bu akşamki maçta Brozek kardeşleri yedek bırakması bekleniyor.