Çorum Mhp'de Milletvekilliği Adaylığı İstifası

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Çorum İl Başkanı Hüseyin Esenyel, Haziran ayında yapılacak genel seçimlerde milletvekilliğine aday olmak amacıyla istifa ettiğini açıkladı.

Çorum Mhp'de Milletvekilliği Adaylığı İstifası
Görevinden istifa eden MHP İl Başkanı Hüseyin Esenyel, Merkez İlçe Başkanı Ercan Daşdan, Kadın Kolları Başkanı Hediye Çetin ve bir grup partili ile birlikte basın toplantısı düzenledi. Bugüne kadar parti içerisinde yaptığı görevlerde partiye hiçbir zaman ihanet etmediğini, bundan sonra da partililerle omuz omuza çalışacaklarını söyleyen Hüseyin Esenyel, "1991 yılında il sekreteri olarak siyasi hayatıma başladım ve partimizin çeşitli kademelerinde görev yaptım. Son yapılan kongre ile de il başkanı
seçildim. 2007 yılından beridir de bu görevi yürütmekteyim. Yıllarca sürdürmüş olduğum bu siyasi mücadelede siz değerli partililerimizle omuz omuza verdik. Kötü günde, iyi günde hep beraber olduk. Hiçbir dönemde partimize ihanet içerisinde bulunmadım. Bundan sonra da bu çizgimizin devam edeceğinden kimsenin şüphesi olmasın" dedi.
Genel seçimlerde partisinin başarılı olması için çalışmaların devam ettiğini dile getiren Esenyel, "Sıralama ne olursa olsun sonuna kadar partim için çalışacağım" diye konuştu.