Adıyaman'da Fuhuş Operasyonu

Adıyaman Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri fuhuş operasyonu düzenlendi.

Adıyaman'da Fuhuş Operasyonu
Edinilen bilgiye göre, Adıyaman'a fuhuş amaçlı gelen bayanları para karşılığı erkek müşterilere pazarlayan A.İ.K. isimli şahsın olduğunu tespit eden Ahlak Büro Amirliği ekipleri şahsı takibe aldı. Yapılan takip ve çalışmalar neticesinde, bu şahsın yanına İskenderun'dan bir hafta kadar önce fuhuş amaçlı E.E. isimli bayanın geldiği ve bu bayanın A.İ.K. isimli şahıs tarafından erkeklere para karşılığı fuhuş yapmasında aracılık ettiği tespit edilmesi üzerine operasyon düzenlendi. Gerçekleştirilen operasyonda
A.İ.K. ve A.K. isimli şahıslar ile E.E. isimli bayan suçüstü yakalandı.
A.İ.K. ve A.K adlı şahısların emniyette ifadeleri alınarak 'Fuhuş'a Teşvik ve aracılık etme' suçundan adli makamlara sevk edildi.
Diğer taraftan, Fuhuş'un önlenmesine yönelik yapılan etkin çalışmalar neticesinde hakkında fuhuş yapmak, yaptırmak ve yer temin etmek suçundan işlem yapılan M.P. isimli bayanın ikamet etmiş olduğu ve fuhuş amaçlı kullandığı ev Fuhuşla Mücadele Komisyonu kararı doğrultusunda uzun süreli mühürlenerek belirtilen ikamette gizli fuhuş yapılması engellendiği belirtildi.