Bozkurtların dönüşü

MHP 12 Haziran'da yapılacak genel seçimler için startı Misak-ı Milli'nin kabul edilişinin 90. yılı olan 28 Ocak'ta veriyor.

"Ses ver Türkiye" sloganıyla açıklanacak seçim beyannamesi toplantısının bir gövde gösterisine dönüşmesi beklenirken yeni katılımlarla da güç tazelenmesi hedefleniyor.

İlk kesinleşen isim AK Parti'den ayrılan Murat Başesgioğlu oldu. Başesgioğlu internethaber'e MHP'ye katılacağını açıkladı. Eski DYP'li Bahattin Şeker'in MHP'ye katılmasına da kesin gözüyle bakılırken kısa bir süre önce AK Parti'den istifa eden Yusuf Ziya İrbeç'in hala kararını vermedi.

HALK KARARINI VERDİ AMA BELLİ ETMİYOR!

MHP lideri Bahçeli Meclis'teki son grup konuşmasında AK Parti'nin 8 yıllık iktidarı için "kara dönem" nitelemesini yapmış AKP'ye oy vermiş milyonlarca vatandaşın MHP saflarına katılmak için sabırsızlandığını ileri sürmüştü. "Milletimizin büyük çoğunluğu artık kararını vermiştir, ancak bunu AKP'nin tehditkar, acımasız ve insafsız tavrı nedeniyle halihazırda belli etmemektedir" diyen Bahçeli yarınki toplantıda kamuoyuna, "Karar Anı Geliyor, Ses Ver Türkiye, Sesime Kulak Ver Türkiye" sloganıyla çağrıda bulunacak.

TEK BAŞINA İKTİDAR VURGUSU

MHP yöneticileri, milletvekilleri, il ve ilçe başkanlarının yanı sıra kalabalık bir partili grubunun katılımı ile bir gövde gösterisine dönüşmesi beklenen toplantıda MHP'nin tek başına iktidarında Türkiye'nin bütün sorunlarına yönelik MHP'nin çözüm önerileri anlatılacak.

GÖZLER YENİ İSİMLERDE

Seçim beyannamesinin açıklanacağı toplantı yeni katılımlarla da güç gösterisine dönüştürülecek. MHP lideri Bahçeli'nin görüştüğü eski bakanlardan Murat Başesgioğlu'nun katılımı netleşti. Başesgioğlu İnternethaber'e MHP'ye katılacağını açıkladı. Eski DYP'li Bahattin Şeker'in de partiye katılmasına kesin gözüyle bakılırken AK Parti'den yeni istifa eden Yusuf Ziya İrbeç ise henüz kararını vermedi.

İLK GEZİ ANTALYA VE BURDUR'A

Bahçeli seçim beyannamesini açıkladıktan hemen sonra çalışmaya başlayacak. Akşam saatlerinde Antalya'ya geçecek olan Bahçeli Cumartesi sabah Akademisyenler Çalıştayı açılış konuşmasını yapacak. Pazar günü Antalya Kepez ve Döşemealtı ilçe teşkilatlarını ziyaret edecek olan Bahçeli aynı gün Burdur'a geçecek. Burdur Gündoğdu Belediyesi hizmet binası açılışı yapacak olan Bahçeli ayrıca Bucak ilçe teşkilatında bir salon toplantısı düzenleyecek.