Milli Eğitim‘den belediyeye teşekkür

Niğde Milli Eğitim Müdürü Ziya Eser, Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat‘a eğitime yaptığı katkılar için teşekkür etti.



Milli Eğitim Müfettişleri Başkanı Ali Özdemir, Şube Müdürü Fatih Altan ve Bor İlçe Milli Eğitim Müdürü Kamil Ecer‘le birlikte Başkan Sıtkı Erat‘ı ziyaret eden Eser, “Bor ilçemizdeki okulların bahçelerinin asfaltlanması, bahçe duvarlarının yapılması ve okullarımıza gösterdikleri ilgiden dolayı başkanımıza teşekkür ediyoruz." dedi.

‘Eğitime katkı veren herkes baş tacımızdır‘ diyen Niğde Milli Eğitim Müdürü Eser, “Hepimiz çocuklarımız için çalışıyoruz. Yani bu okullarda eğitim gören yavrular hepimizin yavrusu, onlar ülkemizin geleceğidir. Öğrencilerimize ne kadar hizmet etsek azdır diye düşünüyoruz. Bu duyarlı davranışlarınızın devam etmesi düşüncesiyle ve ümidiyle bu hizmetlerden dolayı eğitim camiası adına şükranlarımızı sunuyoruz.” şeklinde konuştu.

Ziyaretten çok memnun olduğunu belirten Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat da okullara hizmetlere devam edeceğini söyledi. Başkan Erat, Borluların eğitime büyük önem verdiğine vurgu yaparak, “Eğitim için bir nebze de olsa katkıda bulunmaktan büyük mutluluk duyuyoruz.” şeklinde konuştu.

Bor’daki 9 okulun bahçesinin asfaltlandığını, bahçe düzenlemesinin belediye tarafından yapıldığını söyleyen Başkan Erat, “Belediye olarak ilçemizde eğitim seviyesinin yükselmesi, okulların eğitim şartlarını iyileştirmek için çalışıyoruz. Biz de üstümüze ne düşüyorsa bunu yapmaya devam edeceğiz. Son olarak ilçemize yapılması planlanan Sağlık Meslek Lisesi ve Fen Lisesi arsaları Belediye Meclisimiz tarafından Milli Eğitime tahsis edilmiştir.” diye ifade etti.