BAKKA’ya proje teslimi 31 Ocak’ta sona erecek

Zonguldak-Bartın-Karabük illerini kapsayan Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı (BAKKA)’na proje başvuruları 31 Ocak’ta sona eriyor.



BAKKA’ya bağlı Bartın Yatırım Destek Ofisi‘nden yapılan yazılı açıklamaya göre, 3 Kasım 2010-31 Ocak 2011 tarihleri arasında ‘İşletmelerin Ekonomik Gücünü ve Rekabet Kabiliyetini Artırmaya Yönelik Mali Destek Programı‘ için proje teklif çağrısına çıkıldığı hatırlatıldı. Açıklamada şu uyarılarda bulunuldu:

“Ajans, başvurular için proje ve faaliyet destekleme yönetmeliğinde belirtilen ve proje teklif çağrısının ilan tarihi ile proje başvurularının son kabul tarihi arasındaki azami süre olan doksan günlük süreyi öngörmüştür. Proje başvuruları için öngörülen bu süre, 31 Ocak 2011 Pazartesi günü saat 17.00‘de sona erecektir. Proje başvuruları sadece Zonguldak Merkez Ofis‘e yapılabilecektir. Posta yoluyla yapılan başvurularda, postadaki gecikmeler dikkate alınmayacaktır. Bu tarihten sonra yapılan proje başvuruları için kesinlikle mazeret kabul edilmeyecek ve bu projeler değerlendirmeye alınmadan reddedilecektir. Ajansımız, proje başvurularının son güne bırakılmaması ve başvuru sahiplerinin proje başvurularını daha rahat yapabilmeleri için 29-30 Ocak 2011 Cumartesi ve Pazar günleri 09.00-18.00 saatleri arasında da başvuru kabul edecektir. Proje son başvuru tarihinin 31 Ocak 2011 saat 17.00 olduğunu, bu sürenin uzatılmayacağını ve bu tarih ve saatten sonra yapılan başvuruların kesinlikle kabul edilmeyeceğini önemle duyurur, kamuoyuna ilan ederiz.”

BAKKA’DAN KOBİLERE 11 MİLYON LİRALIK DESTEK
BAKKA, ‘İşletmelerin Ekonomik Gücünü ve Rekabet Kabiliyetini Artırmaya Yönelik Mali Destek Programı‘ kapsamında, 2010 yılı bütçesine göre kullandırılacak destek miktarı toplamını 11 milyon lira olarak duyurmuştu. Projelerin toplam uygun maliyetinin yüzde 50‘sine kadar verilen desteklerde, KOBİ’lere asgari 20 bin, azami 500 bin lira mali destek verilecek.