Kapadokya'yı balondan izlediler

Yönetmen 'stop' deyince soluğu balonun üstünde aldılar.

Nevşehir'in Göreme beldesinde faaliyette bulunan Anatolian Balloons'un organizasyonu ile Göreme beldesine gelen "Hayalet Sürücü 2"nin yönetmenlerinden Brian Taylor, oyuncu ve teknik kadroda görev yapan Murine Gherghiu, Ramona Damiean, Zat Katz, Julia Croitoriu, Monica Duta, Cobmin Cucu ve Andreea Marcu yerden 800 metre yükseğe kadar sıcak hava balonu ile çıkıp Kapadokya bölgesinin gizemli güzelliklerini izleme imkanı buldular. 

Filmin yönetmenlerinden Brian Taylor, Kapadokya bölgesinde böyle bir film yapmaktan büyük bir mutluluk duyduğunu belirterek, "Bölgenin oldukça ilginç yapısı filme de büyük bir zenginlik kattığına inanıyorum.Kapadokya harikulade bir yer.11 günden beri Kapadokya bölgesinin gerçekten gizemli ikliminde çekimler yapıyoruz. Şimdi de bölgeyi havadan görme imkanı bulduk. Büyülenmemek içten bile değil" dedi.

 Göreme beldesinden başlayıp Göreme beldesinin ilginç vadilerini izleyerek Zelve, Uçhisar ve Çavuşin gibi merkezlerin doğal güzelliklerini balondan izleyen film ekibinin sıcak hava balonu ile Kapadokya turu yaklaşık 1.5 saat süre ile devam etti.

Kaynak: İHA