Bahar havası bu hafta yerini yağışa bırakıyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yağışlı hava uyarısı yapıldı. Meteoroloji hava durumu hakkında uyarıda bulundu. Hava durumu bu hafta yağmurlu. Sabah saatlerinden itibaren Edirne ve Kırklareli'nden yağış gireceğini belirten Meteoroloji tüm yurdun 5 günlük hava durumu tahminlerini açıkladı.

Meteoroloji tarafından şu açıklama yapıldı;

Yapılan son değerlendirmelere göre; yarın (Cuma) sabah saatlerinden itibaren Edirne, Kırklareli, Tekirdağ ve Çanakkale çevreleri ile öğle saatlerinden sonra Kıyı Ege ve Antalya çevrelerinin yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yurdun kuzey, iç ve doğu kesimlerinde, gece ve sabah saatlerinde sisle birlikte buzlanma ve don olayı bekleniyor.


Gece ve sabah saatlerinde yurdun iç ve doğu kesimlerinde buzlanma ve don olayı beklendiğinden, yaşanabilecek olumsuzluklara karşı başta sürücüler olmak üzere ilgililerin ve vatandaşların tedbirli olmaları gerekmektedir. SİS UYARISI: Gece ve sabah saatlerinde Marmara ile iç ve doğu bölgelerde yer yer sis beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı başta sürücüler olmak üzere ilgililerin ve vatandaşların tedbirli olmaları gerekmektedir.