Loto milyoneri köyüne döndü

Sayısal Loto çekilişinde 6 rakamı tutturarak 3 milyon 350 bin TL'nin sahibi olan Mestan Kocatürk, ikramiyesini aldı ve köyüne döndü.

Loto milyoneri köyüne döndü
Loto milyoneri köyüne döndü
Ankara’dan ikramiyesini alan ve yaşadığı Sarıgöl ilçesine bağlı Çavuşlar Köyü’ne son model bir cip ile gelen Mestan Kocatürk (40), köy kahvesinde arkadaşlarıyla çay içti, sohbet etti. Yaşantısında bir değişme olmayacağını dile getiren Kocatürk, "Ben köylüyüm. Köyde toprak işleriyle uğraşmaktayım. 60 dekar üzüm bağım var. Bağ işlerine devam edeceğim. Paramı bankanın birine yatırdım. Önce bağların işleri gelmekte. İkramiye parasını ilerde değerlendirmekistiyorum. Evimizde traktörümüz vardı. İhtiyacım olan bir tane cip aldım geldim" dedi.

Köyüne milyoner olarak geri gelen Mestan Kocatürk’ün evi ise, ziyaretçilerle dolup taşıyor.Milyonerin eşi Raziye Kocatürk (40), "Biz köyde bağcılık yapmaktayız. İşimiz bu. Biz toprakla haşır haşır neşir olmaya alışığız. Günlük hayatımız devam etmekte. Ben para çıkmaz derdim hep ama talih kuşu bu kez bizi buldu. Mutluyum" diye konuştu.Baba Çetin Kocatürk (71) ise, ikramiyenin oğluna çıkmasından mutluluk duyduğunu ifade ederek, "Allah, bu günleri de gösterdi" dedi.