Gkv'li Minik Ellerden Muhteşem Takvimler

Gaziantep Kolej Vakfı (GKV) Özel Okulları Ana Okulu öğrencileri, 2011 yılına ait yapraklı takvimleri hazırlayarak ailelerine güzel bir sürpriz hazırladılar.

Gkv'li Minik Ellerden Muhteşem Takvimler
6 yaş grubu öğrencileri, sınıflarının ismini temsil eden ünlü çizgi film karakteri Tweety'i kullanarak yaptıkları çok yapraklı takvimleri evlerine götürerek ailelerine hediye ettiler. Öğrencilerin okul öncesinde birçok beceriyi kazandığına dikkat çeken GKV Özel Okulları Genel Müdürü Dr. Atanur Vergili, "Minik öğrencilerimizin el becerilerini yansıtan bu güzel çalışma herkesin beğenisini kazanmıştır" dedi.
2011 yılına hazırlıklarını birçok alanda yaparak büyük kutlamalarla giren Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okullarının bütün sınıf ve öğrencileri çeşitli etkinliklerle dikkat çekerken okulun minik öğrencileri de boş durmadı. Altı yaş gurubu Tweety'ler Sınıfı öğrencileri öğretmenleri Nilgün Efendioğlu Kara'nın rehberliğinde kolları sıvayarak evlerindeki duvarları süsleyecek olan 2011 yılına ait yapraklı takvimleri yapmayı başardı. Minik öğrencilerin dikkat ve özenle yaptığı takvimler görenleri şaşırtırken yapraklı takvim geleneğinin de sürdürülmesi için büyük önem taşıyan çalışma herkesin taktirini kazandı.
Okul öncesi eğitimin çocuk gelişiminde büyük önem taşıdığına dikkat çeken Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları Genel Müdürü Dr. Atanur Vergili, "Okul öncesi eğitim minik yavrularımızın gelecek yaşamını önemli ölçüde etkileyen ve birçok beceriyi kazandıkları en önemli eğitim dönemecidir. Öğrencilerimiz yabancı dil başta olmak üzere birçok konuyu ve yaşamlarının parçası olan olayları bu dönemde kavrayarak önemli etkinliklere imza atmaktadır. 2011 yılı kutlamaları çerçevesinde öğrencilerimiz birçok kavramı öğrenirken yaptıkları etkinlikler sonucu elde ettikleri somut faaliyetlerle herkesin dikkatini çekmişlerdir. Kendilerine başarılar diliyor 2011 yılının ülke ve dünyamız için sağlık, huzur ve barış yılı olmasını diliyorum" dedi.
Minik öğrenciler yaptıkları takvimleri özenerek hediye paketi yaparak ailelerine armağan etmek için evlerine götürmeyi de unutmadılar.