Başarı Koleji'nden 402 Bin Kapak

Antalya'nın Manavgat İlçesi'nde bulunan Başarı Koleji öğrencileri, Ataşehir Belediyesince engellilere ve doğaya fayda sağlamak için başlatılan "Ataşehir Tane Tane Kapakları Topluyor Adım Adım Engelleri Aşıyor" projesi kapsamında 402 bin kapak topladı

Başarı Koleji'nden 402 Bin Kapak
Antalya'nın Manavgat İlçesi'nde bulunan Başarı Koleji öğrencileri, Ataşehir Belediyesince engellilere ve doğaya fayda sağlamak için başlatılan "Ataşehir Tane Tane Kapakları Topluyor Adım Adım Engelleri Aşıyor" projesi kapsamında 402 bin kapak topladı.
Manavgat İlçesi'nde eğitim veren Başarı Koleji öğrencileri, Ataşehir Belediyesi tarafından hem çevreye hem de engellilere fayda sağlamak amacıyla başlatılan "Ataşehir Tane Tane Kapakları Topluyor Adım Adım Engelleri Aşıyor" projesi kapsamında 402 bin kapak topladı. Kampanyaya gösterilen yoğun ilgi nedeniyle Başarı Koleji ailesine teşekkür eden okul müdürü Akif İnci, Başarı Koleji öğrencilerinin bu kampanya vesilesiyle paylaşımcı ve duyarlı yaklaşımlarını ortaya koyduğunu belirtti. İnci, "Öğrencilerimiz, velilerimiz, öğretmenlerimiz ve çalışanlarımız kampanyaya gönülden destek vererek 610 kilo ağırlığında, 402 bin adet plastik kapak toplamıştır. Ataşehir Belediyesi'nin bu kapaklar karşılığında okulumuza göndereceği 2 adet engelli aracı belirlenen vatandaşlarımıza teslim edilecektir" diye konuştu.