Ebru Polat ifade verdi

Ebru Polat neden ifade verdi? Ebru Polat fuhuş operasyonunda neden yüzünü gizledi. Ebru polat hakkında bilgiler. Ebru Poalt haberleri için tıklayınız. Ebru Polat fotoğrafları ve Ebru Polat videoları için tıklayınız...

İstanbul'da düzenlenen ve ünlü isimlerin karıştığı fuhuş operasyonuyla ilgili olarak şarkıcı Ebru Polat'ın da 'mağdur' sıfatıyla ifadesine başvuruldu.

Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, 7 aylık takibin sonunda yaklaşık 10 gün önce İstanbul'da 70 ayrı adrese eş zamanlı baskın düzenledi. Operasyonda fuhuşa aracılık ettikleri belirtilen 25 kişi gözaltına alınırken eski mankenlerin de aralarında bulunduğu 30 kadın da mağdur sıfatıyla emniyete götürüldü.Mağdur sıfatıyla ifadeleri alınan ünlü isimler serbest kalırken, 25 şüpheliden 5'i savcılıktan 20'si ise mahkemeden serbest bırakıldı. Operasyon günü evinde bulunamayan Şarkıcı Ebru Polat ise dün Emniyet Müdürlüğü'ne avukatıyla gelerek 'mağdur' sıfatıyla ifade verdi.

Ebru Polat ifade verdi  Ebru Polat'ın foto galerisi için tıklayın

Ebru Polat ifade verdi Ebru Polat - İnanamıyorum  ( video izle )

Ebru Polat ifade verdi 
Ebru Polat - Seni Aldattım ( video izle )

Ebru Polat ifade verdi 
Ebru Polat - Şerefsiz ( video izle)

Polat'ın avukatı "Benim müvekilimin adının yazıldığı her habere dava açacağız" diyerek müvekilinin fuhuş operasyonu ile ilgili herhangi bir bağlantısının olmadığını söyledi. İfadesinin ardından emniyetten yüzünü kapatarak ayrılan Polat'ın çete lideri D.D. ile buluştuğunu gösteren fotoğraflar 512 sayfalık hazırlanan polis fezlekesinde yer almıştı. D.D. ile yapılan telefon görüşmelerinin yer aldığı fezlekede Polat'ın gündüz buluştuğu D.D.'yi arayarak " Biri cep telefonla bizi çekmiş. Şifreli konuşacağım anla. Gündüz konuştuklarımızı iptal et. Dinleniyor olabilirsin" dediği öne sürüldü.

D.D.'nin ise şarkıcıya " Biz bişe yapmadık ki niye dinlenelim" dediği ifade edildi.