E okul veli bilgilendirme sistemi giriş paneli (E-okul 2011)

E okul karne girişi.E-okul veli bilgilendirme sistemi (e-okul karne 1.dönem) ile anneler ve babalar çocuklarının devamsızlıklarını takip edebiliyor. E okul veli bilgilendirme sistemi ve e-okul giriş adresi 2007 yılından bu yana hizmette. E okul girişi (e-okul karne 1.dönem) ile notlar,devamsızlıklar ve karne notları görülebiliyor.

E okul veli bilgilendirme sistemi giriş paneli (E-okul 2011)
e-okul (e okul) Veli Bilgilendirme Sistemi. E-okul veli bilgilendirme sistemi ile anneler ve babalar çocuklarının devamsızlıklarını takip edebiliyorlar.E-okul veli bilgilendirme sistemi ve e-okul giriş paneli.

E-okul veli bilgilendirme sistemi ile anneler ve babalar çocuklarının devamsızlıklarını takip edebiliyorlar. E-okul sayesinde öğrencilerde hem ders notlarını öğrenmek için öğretmenlerinin peşinde koşmuyorlar. Hem de devamsızlıklarını rahatça takip edebiliyorlar. E okul veli bilgilendirme sistemi girişi ile öğrenci yada veliler bilgi edinebiliyorlar.E-Okul e-okul.meb.gov.tr adresinden yada sitemizdeki "e okul veli bilgilendirme sistemi" linki ile e-okul girişi yapabilirsiniz. E-okul veli bilgilendirme sistemi ile anneler ve babalar çocuklarının devamsızlıklarını takip edebiliyorlar.

1-2 senedir kullanılmaya başlayan bu sistem ilerleyen zamanlarda MEB’in vazgeçilmesi olacaktır. Çünkü günümüzde teknoloji ile eğitim birbirinden ayrılmaz bir bütün haline gelmektedir.Bu sistemde öğrencilerin not bilgileri, davranış notları gibi bilgilerde yer almaktadır. Dileyen veliler bu bilgilere sistem üzerinden ulaşabilmektedir.

E okul karne girişi.E-okul veli bilgilendirme sistemi ile anneler ve babalar çocuklarının devamsızlıklarını ve karne sonuçlarını takip edebiliyor. E okul veli bilgilendirme sistemi ve e-okul karne giriş adresi 2007 yılından bu yana hizmette. E okul girişi ile notlar,devamsızlıklar ve karne notları görülebiliyor.28 Ocak 2011 Cuma günü İlköğretim ve Ortaöğretim öğrencileri ve öğretmenler yarı yıl tatiline giriyor. Öğrenciler ve veliler karne notlarını öğrencilerin karnelerini almadan öğrenmek isteyeceklerdir. MEB e Okul Veli Bilgilendirme Sistemi E-Okul VBS girişi için tıklayınız.

15 Ocak 2011'den sonra E-Okul kesintilere uğrayabilir. Çünkü bu tarihlerde öğretmenlerin E-Okul"a not girişleri yapılmaktadır. Öğrenciler ve velilerde bu tarihlerde E-Okul Veli Bilgilendirme sistemine giriş yapmaya çalıştıklarında genellikle çalışmıyor. MEB Öğretmenlerin son yazılı notlarını E-Okul"a rahat girmeleri için, E-Okul Veli Bilgilendirme Sistemini devre dışı bırakabilir. Geçmiş yıllarda bu durum yaşanmıştı.

E-OKUL VELİ BİLGİLENDİRME SİSTEMİ İÇİN TIKLAYIN

e-okul Yazılı Sonuçları öğrenmek için öğrenciler internete girip karne bilgilerine ulaşmaya çalışıyor. Bu aralar zaten e okul sistemi sorunsuz çalışıyor ama zaman zaman yine kitlenmeler olabiliyor. Tabi aynı zamanda e-okul veli bilgilendirme sisteminin asıl amacı olan velilerde gerek gördükleri zaman sisteme giriş yaparak çocukların notlarını kontrol edebiliyorlar.

e-Okul yazılı sonuçlarını öğrenmek isteyen veliler ve öğrenciler e okul sistemine adeta akın etmeye başladılar.

* Yazılıların yapıldığı bu günlerde eokul veli bilgilendirme sistemine öğrenciler adeta akın ediyorlar. Böylelikle online olarak yazılı ve sözlü notlarını sistemden öğreniyorlar.

eokul sistemine giriş yaparak yazılı sonuçlarını siz de öğrenebilirsiniz.

* e-Okul Güvenlidir

* eokul Hızlıdır

* eokula girişler güvenlidir

* e-okula veliler de giriyor.

Tunus‘ta Olaylar Nedeniyle Okullar Kapatıldı

Tunus TAP ajansının haberine göre, Eğitim Bakanlığından yapılan açıklamada, üniversite ve liselerdeki şiddet eylemlerinde öğrencileri kimin kışkırttığının, yapılmakta olan soruşturmayla ortaya çıkarılacağı belirtildi.Açıklamada, soruşturma devam ederken, eğitim kurumlarındaki bütün derslerin yarından itibaren yeni bir açıklamaya kadar durdurulduğu kaydedildi.