Televizyonda program yapma ve reklam yayınlama ihalesi

Kayseri Mali Müşavirler ve Muhasebeciler Derneği (KASEMDER) tarafından yürütülen AB projesi kapsamında kayıtlı istihdamın teşviki ile ilgili “Televizyon Reklamları Yayınlama” ve “Televizyon Programları Yapma ve Yayınlama” ihalesi düzenlenecek.

Televizyonda program yapma ve reklam yayınlama ihalesi
Televizyonda program yapma ve reklam yayınlama ihalesi


Türkiye ile Avrupa Birliği arasındaki mali işbirliğine yönelik geliştirilmiş olan Katılım Öncesi Mali Yardım Aracı’nın (Instrument for Pre Accession-IPA), “İnsan Kaynaklarını Geliştirme” bileşeni kapsamında “Yenilikçi Yöntemlerle Kayıtlı İstihdamın Teşviki” amacıyla proje geliştirildi. Avrupa Birliği ve Türkiye tarafından finanse edilen söz konusu hibe programı Kayseri Mali Müşavirler ve Muhasebeciler Derneği tarafından yürütüldü. Kayseri Mali Müşavirler ve Muhasebeciler Derneği (KASEMDER), tarafından yürütülen AB projesi kapsamında kayıtlı istihdamın teşviki ile ilgili “Televizyon Reklamları Yayınlama” ve “Televizyon Programları Yapma ve Yayınlama” ihalesi düzenleneceği bildirildi.

Kayseri merkezli olan projenin görünürlük çalışmaları kapsamında hazırlanan reklam filmleri 5 ay boyunca yayınlanacak ve 12 adet “Kayıtlı İstihdamın Teşviki” konulu televizyon programı hazırlanarak yayına sunulacak. Bu kapsamda hazırlanan ihaleye davet mektupları 25 Aralık 2010 tarihi itibariyle Kayseri yerel televizyonlarına dağıtıldığı duyuruldu. İhaleye katılmak isteyen başka istekliler olması durumunda ihaleye davet mektuplarının dernek merkezinden temin edebileceği ifade edildi.