Galatasaray Ajax maçı ve maç notları

Galatasaray Ajax maçı özeti.GS Ajax sonucu. Galatasaray Ajax maçı özeti ve maçtan kareler. Galatasaray Ajax maçı sonucu. Galatasaray Ajax maçı notları. Galatasaray Ajax maçı.Gs Ajax sonucu. Gs ajax maçı özeti. Gs ajax maçı sonucu kaç kaç bitti?Türk Telekom Arena'nın açılışında tek eksik goldü...

Galatasaray Ajax maçı ve maç notları
Galatasaray Ajax maçı özeti.GS Ajax sonucu. Galatasaray Ajax maçı özeti ve maçtan kareler. Galatasaray Ajax maçı sonucu. Galatasaray Ajax maçı notları. Galatasaray Ajax maçı.Gs Ajax sonucu. Gs ajax maçı özeti. Gs ajax maçı sonucu kaç kaç bitti?Türk Telekom Arena'nın açılışında tek eksik goldü...

Galatasaray Ajax maçı özeti ve maçtan kareler. Galatasaray Ajax maçı sonucu. Galatasaray Ajax maçı notları. Galatasaray Ajax maçı.Gs Ajax sonucu. Gs ajax maçı özeti. Gs ajax maçı sonucu kaç kaç bitti?Türk Telekom Arena'nın açılışında tek eksik goldü... Galatasaray da Ajax da müsait pozisyonlar bulmasına rağmen fileleri havalandıramayınca maç başladığı gibi golsüz eşitlikle sona erdi.Galatasaray Ajax maçı saat kaçta ve canlı yayın hangi kanalda? Türk Telekom Arena açılış maçı Galatasaray Ajax arasında oynanacak ve dev şölen saat 15:30'da başladı. işte Galatasaray Ajax maçı ve Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena açılış töreni analizi.

Galatasaray ile Hollanda'nın Ajax takımları arasında bu akşam yapılacak maçla resmi açılışı gerçekleştirilecek yeni stada taraftarların alınmasına başlandı. Akşamı beklemeden stada ulaşan ilk Galatasaraylılar tribünlere girmeye başladı.

Açılış maçından saatler önce stadın kapıları açılırken, bileti ve davetiyesi olmayan kişiler stat çevresine yaklaştırılmıyor. Stada bağlanan yollarda geniş güvenlik önlemleri alınarak, ellerinde maç bileti bulunmayan kişilerin güvenlik noktalarından geçişlerine izin verilmedi.

Galatasaray’ın yeni stadı Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena’nın açılış maçında sarı-kırmızılı takım ile karşılaşacak olan Hollanda’nın Ajax takımının teknik direktörü Frank De Boer, müsabakanın güzel bir atmosferde geçeceğini hissettiğini söyledi.

Bir dönem Galatasaray’da da forma giyen Frank De Boer, Ali Sami Yen Stadı’nda düzenlediği basın toplantısında, açılış maçına aldıkları davetten dolayı büyük onur duyduklarını belirterek, "Bu stat tarih kokuyor, birçok anı var burada. Bu anıları unutmamak, korumak lazım ama Galatasaray çok büyük bir kulüp olarak yeni bir stadı da hak ediyor. Bu akşam çok harika bir atmosfer olacağını hissediyorum. Gayet fanatik bir taraftar kitlesi var burada. İki takımın da hücumda oynayacağı keyifli bir maç olacağını ümit ediyorum" diye konuştu.

Türk Telekom Arena’yı televizyon ve fotoğraflarda gördüğünü anlatan Hollandalı teknik adam, "Amsterdam Arena’ya oldukça benzediğini düşünüyorum, çok güzel görünüyor" dedi.

Sarı-kırmızılı taraftarları unutamadığını dile getiren Frank De Boer, şöyle devam etti:

"Galatasaray denince unutamadığım şey çok fanatik bir taraftar kitlesine sahip olmasıdır. Maçlara gittiğimizde her yerde sıcak ve tutkulu bir taraftar ile karşılaştık. Isınma hareketlerimiz esnasında destekleriyle bizi çok iyi motive etmişlerdi. İlk maça çıktığımı hiç unutamıyorum. Taraftar benden selam bekliyordu. Selamı verdim, ardından sahanın diğer tarafında da bu selamı vermem gerekiyordu. Bu benim için unutulmaz bir anıydı."

"TARAFTARLAR GÜVENLİ BİR ŞEKİLDE GELDİLER"

NTV SPOR'a konuşan İstanbul İl Emniyet Müdür Yardımcısı "Şu ana kadar hiçbir sıkıntı yaşamadık. Taraftarlar güvenli bir şekilde stada geldiler. Metro her 6 dakikada bir ulaşımı sağlıyor. Trafikte de önemli bir sıkıntı yaşanmadı. Maç dağılırken herkes iletişim içerisinde olsun. Yakınları statta bulunan arkadaşlarını devamlı arayıp sorsunlar" dedi.

"DEMİR BAĞLAYANA DA ÇİVİ ÇAKANA DA..."

NTV SPOR'A konuşan Abdürrahim Albayrak ise "Artık Türkiye'nin böyle bir stadı var. Çok mutluyum. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Demir bağlayana da çivi çakana da teşekkürler" diye konuştu.

ADNAN POLAT AÇILIŞ KONUŞMASI YAPTI

Saat 19:00 itibarıyla başkan Adnan Polat bir açılış konuşması yaptı. Konuşmanın ardından Türk Telekom Arena'nın yapım aşamasından çekilen fotoğraflar bir barkovizyon eşliğinde taraftara sunuldu.

BAŞBAKAN RECEP TAYYİP ERDOĞAN STATTAN AYRILDI!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan maçı izlemeden stattan ayrıldı. Başbakan'a taraftar tepki göstermişti

Galatasaray
Ufuk Ceylan, Serkan Kurtuluş (Dk.46 Mustafa Sarp), Lorik Cana, Servet Çetin (Dk.67 Semih Oğuz), Hakan Balta (Dk.46 Insua), Sabri Sarıoğlu, Culio (Dk.57 AydınYılmaz), Ayhan Akman (Dk.46 Barış Özbek), Emre Çolak (Dk.89 Cumhur Yılmaztürk), Kazım Kazım (Dk.57 Anıl Dilaver), Arda Turan

Yedekler
Aykut Erçetin, Insua, AydınYılmaz, Barış Özbek, Emirhan Ergün, Mustafa Sarp, Ahmet Kesim, Bilal Özhan, Semih Oğuz, Cem Sultan, Yusuf Onur Arkın, Emre Gemici, Anıl Dilaver, Cumhur Yılmaztürk, Berk Neziroğulları

Ajax
Stekelenburg, Emanuelson (Dk.62 Suarez), Alderweireld, Vertonghen (Dk.79 Ooijer), Vander Wiel (Dk.59 Anita), Ebecilio (Dk.72 Aras), Eriksen, De Zeuw, Enoh (Dk.62 Blind), De Jong (Dk.80 Lindgren), Sulejmani