Yandaş medya lime lime dökülmeye başladı

İstanbul'da toplu açılış törenine katılan Başbakan Erdoğan, dün TT Arena'da yaşanan protesto gösterileri ve içki tartışmaları hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Yandaş medya lime lime dökülmeye başladı
Başbakan Erdoğan dün TT Arena açılışı sırasında yapılan protesto gösteri hakkında “O stadın yapımında Galatasaray kulübünün bir Allah kuruşu yoktur. Bu tesis TOKİ tarafından yapılmıştır. Galatasaray kulübüne tahsis edilmiştir. Ben yada başka bir yetkili farklı bir kulübe gönül vermiş olabilir ama bunları bir kenara bırakmamız lazım. Tüm oradaki olumsuzluklar sahiplerindir. Galatasaray camiasını bundan tenzih ederim onlarda rahatsız oldular üzüntümüz budur” dedi.

Görevde oldukları süre boyunca insanların yaşam tarzına karışmadıklarını belirten Erdoğan, ''Bırakın bu yalanları, dürüst olun biraz dürüst'' diye konuştu.

Başbakan Erdoğan'ın yaptığı açıklamalar şöyle:

İstanbul’a 755 milyon TL’lik yatırım kazandırıyoruz. İstanbul’a yaptığımız hizmetler İstanbul’un önünde gidiyor. İstanbul trafiğine nefes aldırmanın mücadelesini veriyoruz. Talimatımla Seyrantepe’ye istasyon eklendi. Ben sizden burada yuğluma istemiyorum. Biz hiçbir zaman ülkemizde ayrımcılıktan yana olmadık. Şunu bilinmesini istiyoruz Galatasaray gibi güzide kulübümüzün daha geniş bir tesise kavuşmasını gelen talep üzerine kabul ettik. Merhum başkan Özaydın getirdiğinde olumlu baktığımı ve gereken özeri göstereceğimi ifade ettim. Biz ne olursa olsun bu projeyi bitireceğiz dedik. Çünkü bunu ortada bırakamazdık. Şimdi birileri çıkıyor Seyrantepe Stadı’nın filanca emeği var diyor. O stadın yapımında Galatasaray kulübünün bir Allah kuruşu yoktur. Bu tesis TOKİ tarafından yapılmıştır. Galatasaray kulübüne tahsis edilmiştir. Ben yada başka bir yetkili farklı bir kulübe gönül vermiş olabilir ama bunları bir kenara bırakmamız lazım. Tüm oradaki olumsuzluklar sahiplerindir. Galatasaray camiasını bundan tenzih ederim onlarda rahatsız oldular üzüntümüz budur. Stada yapılan yatırımlar haricinde gerek çevre düzenlemesi dahil 600 trilyonu bulmuştur. Bu yatırımın karşılığı bu olmamalıydı At deniz balık bilmezse halik bilir. Dün o stada gelenler 10 dakikada ulaştı. Taksim’den bindiğinde 10 dakika sonra TT Arena’dasın.

Burası Türkiye’nin bir numaralı tesisi. Çok kısa sürede tamamladı burası. Basketbol Şampiyonası’na ev sahipliği yaptı yüz akımız oldu. Bütün bu eserlerin İstanbul'a hayırlı olmasını diliyorum. Biz illerimize eser kazandırmanın gayreti içindeyiz. Biz ülke meselelerini çözmenin amacındayız. Ankara’da Bitlis’te, Erzurum’da, Kars’ta Muğlu’da toplu açılış törenleri yaptık. Biz bütün bunarlı yaparken ana muhalefet ve muhalefet partileri laf üretiyor. Onlar laf üretiyor biz hizmet üretiyoruz farkımız bu . Manşetle gelen manşetle gider yine tekrar ediyorum biz bu millete efendi olmaya değil hizmetkâr olmaya geliyoruz. Miletlin hayır duası ile gelen bedelini millete öder. Üfürme ile medyanın şişirmesi ile gelen bedeli gider oralara öder farkımız bu işte yavaş yavaş bu bedel ödeniyor. Bazı gazeteciler masalar çıkıp CHP kurultayında gözyaşlarına boğulup parti sempatizanlığı yaptılar Dünde gidip ödüllerini aldılar. Bu nasıl basın konseyinin başkanı kim yandaş medya ortay çıktı dökülmeye başladılar lime lime. İstanbul il başkanlığına getirilen şahıs hakkında yolsuzluk rapor düzenledi sonra il başkanı yaptı. Kim yandaş medya kim Candaş medya u pazarlıklar ortada. Siyaset tarihinde rekor seviyede çark etme başarısı CHP liderine ait. En son yaptığınızı gördünüz demi RTÜK hakkında bize saldırıyor. Ana muhalefet lideri o yapay rüzgara rağmen tutarlı değil. Türkiye’de bir muhalefet boşluğu var siyaset üretemedikleri için iftira üretiyorlar biz her şeyi halkımıza bırakıyoruz. Benim milletim Haziran’da sandıkta gerekeni yapacaktır. Biz tüm Türkiye’ye nakış nakış hizmet götürmemiz İstanbul’dan aldığımız ilhamladır. İstanbul sanat ve sanatçıya ilham veren şehirdir. Burada belediye başkanlığı yaptım 4 sene boyunca kimin yemesine içmesine giyimine karıştım hangi sanat eserinin üzerini örttüm. Yoksa itibar kazanan bir şehir haline mi geldi. 8 yıl boyunca kimin yaşam tarzına karıştım. Şu yaptıklarımızı alt alta sıralarsak uzun bir liste oluşur. Sadece bu ülkede değil diğer ülkelerde eserlerimize de sahip çıkıyoruz.

Kars’ta o heykelle ilgili o sözleri açılış töreninde dile getirdim.O eser arasında ermeni kilisesi ve cami restorasyonu vardı. Bu hükümet o eserlerin tamamına sahip çıkıyor ayrım yapmıyor. Bize hakaret edenler bir kere gidip bu ucube diye nitelendirdiğin o heykeli görmeden konuşuyor. Daha önceki belediye başkanına biz daha önemli değerlere sahip çıkmasını istedik. O esere karşı çıkanlar var. Ta İzmir’den talip var aslınlar müsait bir yere inşa etsinler. O eser 1,2 trilyona yapıldı bunarlı kimse görmedi görmez. Bizim yaptıklarımızı kabul etmiyorlar. Kars’ın üzerinden bizi yıpratacaklar. Kars halkı bile isyanda bir an önce kaldırın diyorlar. Tütün ve alkol için bizi eleştiriyorlar. Hani siz Amerika’yı örnek alıyordunuz. Dünya 21 yaşında küçüklere alkol satışı yapıyor. Bırakın bu yalanları dürüst ol dürüst. Bu zihniyet İstanbul’da trenleri otobüsleri erkek ve bayan diye ayıracak dediler ne oldu kime en yaptık. Bu medya o medya değişen bir şey yok. Ama milletim gerçekleri biliyor. Bu kadro bu milletin hizmetkarıdır. Ne ileri demokrasideki yerlere bakarlar ne yaparlarsa yapsınlar benim milletim neyin ne olduğunu çok iyi biliyor. Biz bu oyunu bozacağız.