Kıvırcık Ali öldü- Kıvırcık Ali son görüntüleri

Kıvırcık Ali öldü - Kıvırcık Ali ölümü nasıl gerçekleşti.Kıvırcık Ali ölümü ne zaman oldu? Kıvırcık Ali ölümü hakkında bilgiler! Kıvırcık Ali öldü! Kıvırcık Ali öldü ve arkasında kimleri bıraktı. Kıvırcık Ali öldü mü? Kıvırcık Ali öldüğü an yanında kim vardı? Kıvırcık Ali öldüğü anın videosu! Kıvırcık Ali öldüğü an! İşte Kıvırcık Ali son görüntüler

Kıvırcık Ali lakabıyla tanınan Türk Halk Müziği sanatçısı Ali Özütemiz, Beşiktaş'taki bir stüdyoda gece geç saatlere kadar çalıştıktan sonra Büyükçekmece Güzelce'deki evine döndü. Ardından Ankara'da bir televizyon programına katılmak için 05.30'da Atatürk Havalimanı'na yola çıktı.. Ancak Özütemiz, 34 EJ 6117 plakalı cipiyle Tepecik bağlantı yolunda kaza yaptı. Araçta sıkışan sanatçıyı itfaiye ekibi zorlukla çıkarttı. Sağlık ekiplerinin tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı. Yaklaşık 20 cm.'i bulan çamur ve kaygan yol yüzünden takla atarak hayatını kaybeden 42 yaşındaki Özütemiz'in otomobil içinde bulunan müzik cd'leri yola saçıldı. Kazayı haber alan Özütemiz'in yakınları Büyükçekmece Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne akın etti. 2 çocuğu bulunan Ali Özütemiz için bugün 13.00'te Avcılar Er Mahmut Dede Cemevi'nde tören yapılacak. Özütemiz'in cenazesi, törenin ardından defnedilecek.

Kıvırcık Ali öldü- Kıvırcık Ali son görüntüleri KIVIRCIK ALİ CENAZE GÖRÜNTÜLERİ - FOTO


Kıvırcık Ali öldü- Kıvırcık Ali son görüntüleri  TRAFİK KAZASI FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Kıvırcık Ali öldü- Kıvırcık Ali son görüntüleri KIVIRCIK ALİ FOTO GALERİ İÇİN TIKLAYIN

Kıvırcık Ali öldü- Kıvırcık Ali son görüntüleriBEYAZ GAZETE KIVIRCIK ALİ'NİN MANEJERİNE ULAŞTI - TIKLA OKU

Kıvırcık Ali öldü- Kıvırcık Ali son görüntüleri KIVIRCIK ALİ'NİN TÜM KLİPLERİ VİDEO İZLE

SANATÇILAR YASTA

İBER Müzik'in sahibi İbrahim Yılmaz, 'TRT'ye gidiyordu. Albüm için çalışıyorduk. 'Perişan Halim'' adlı bir parçasını onaylamıştık, en son orada görüştük. Çok üzgünüz'' dedi. Tolga Sağ 'Ali çok büyük bir sanatçıydı. En son yılbaşında telefonla görüştüm. Mekanı cennet olsun'' dedi. Hastaneye gelen Ferhat Tunç da ''Sözün bittiği yerdeyiz. Çok acı bir olay. Böyle bir ölümü hak etmiyor. Çok üzgünüm'' dedi. Kazanın ardından hastaneye gelen Ceylan ve Pınar Sağ'ın çok perişan oldukları görüldü.


Kıvırcık Ali öldü- Kıvırcık Ali son görüntüleri

5 albüm çıkardı

Turhal'ın Erenli Köyü'nde, 1968'de doğdu. Küçük yaşlarda bağlama çalmaya başladı. Dedelik ve ozanlık geleneğinden gelen sanatçı, Sadık Körpeci, Mahzuni Şerif, Abdullah Papur ve Arif Sağ'ı örnek aldı. Kıvırcık Ali, ilk albümü 'Türkülerden Türkülere Yol Eyledik'i 'Grup Turnalar'la 1996'da yaptı. Kıvırcık Ali, 'Gül Tükendi Ben Tükendim', 'Isırgan Otu', 'Üçüncü Gurbet' gibi türkülerle ünlendi. Sanat hayatına başladığı yıllarda saçları gür ve kıvırcık olan Özütemiz, bu özelliği nedeniyle 'Kıvırcık Ali' lakabını aldı. 5 albüm çıkarmıştı.


Kıvırcık Ali öldü- Kıvırcık Ali son görüntüleri