Kurtlar Vadisi Pusu 108. bölümü fragman tıkla -dizi izle

Kurtlar Vadisi Pusu'nun bu akşam yayınlanacak olan 108. bölümünde Süleyman Çakır'ın varisi Pusat, Vadi'nin gündemini değiştiriyor. İşte Kurtlar Vadisi Pusu'nun 108. bölümünün detayları ve Çakır'ın Kurtlar Vadisi'ne veda ettiği bölümden kesitler…

Kurtlar Vadisi Pusu 108. bölümü fragman tıkla -dizi izle
Yayına girdiği 2003 yılından itibaren zirvedeki yerini korumayı başaran Kurtlar Vadisi, bu akşam yayınlanacak olan yeni bölümüyle yine soluksuz izlenecek.

Polat Alemdar’ın derin devletle yollarını ayırmasıyla başlayan yeni süreçte Kurtlar Vadisi Pusu’nun seyri de değişti. Bugüne kadar illegal hiçbir işe bulaşmayan Polat, yeraltında kurduğu konseyiyle uyuşturucudan kaçak sigara işine kadar birçok yasadışı işe girdi. Mafyanın ve terör örgütünün işlerine çomak sokmak isteyen eski devlet görevlisi, bu süreçte Gülendam ve Ali Memati’nin ölümüne engel olamadı…

Devletin illegal işler yaparak kendilerine rant sağlayan bir kanadıyla savaşa giren Polat, İstihbaratçı Ersoy Ulubey’i tuzağa düşürdü. Kurtlar Vadisi Pusu’nun geçtiğimiz hafta yayınlanan en son bölümü Polat- Ulubey hesaplaşması başlamadan sona erdi.

Vadi’nin bu hafta yayınlanan yeni bölüm fragmanında ise sürpriz bir gelişme yaşandı. Polat Alemdar tarafından yurtdışına gönderilen Süleyman Çakır’ın eşi ve çocukları yeniden Vadi ekibine dahil oldu. Ünlü mafya babası Süleyman Çakır’ın oğlu Pusat’ın dedesi Laz Ziya’ya benzerliği de dikkatlerden kaçmadı.

Pusat’ın Vadi ekibine katılması, Kurtlar Vadisi’nin ilk zamanlarını akıllara getirdi. Fenomen dizinin ilk bölümlerinde devlet görevlisi olarak mafyanın içine sızan Polat Alemdar, Süleyman Çakır’ın en yakın dostu oldu. Devlet görevi münasebetiyle başlayan bu arkadaşlık, gerçek bir dostluğa dönüştü ve Çakır’ın Cerrahpaşalı kardeşler tarafından öldürülmesiyle de son buldu… Çakır’ın ölümünün ardında 5 mafya babasını aynı gün öldüren Polat, Çakır’ın koltuğunu devralarak Mehmet Karahanlı'nın konseyini çökertmeyi başardı.

İşte Kurtlar Vadisi Pusu'nun 108. yeni bölüm fragmanı ve Çakır’ın Kurtlar Vadisi'ne veda ettiği o sahneler…