Hamit Altıntop Kazakistan a attığı gol

Hamit Altıntop Kazakistan a attığı gol. Hamit Altıntop Kazakistan a attığı gol izle. Hamit Altıntop Kazakistan a attığı golü izleyin. Hamit Altıntop Kazakistan a attığı golü buradan izleyin. Hamit Altıntop Kazakistan a attığı golü izlemek için tıklayınız

HAMİT Altıntop’a büyük onur. FIFA ve France Football dergisi tarafından yılın en güzel golüne verilen ‘French Puşkaş’ ödülüne Milli Takım formasıyla Kazakistan’a muhteşem bir gol atan Hamit Altıntop layık görüldü. Estetik, maçın önemi, şans faktörü ve rakip hatalarının en az olması kriterlerinin göz önüne alınıp yapılan değerlendirme sonucu, 10 aday gol arasından Hamit’in golü ipi göğüsledi.

Hamit Altıntop Kazakistan a attığı golü izlemek için tıklayınız

Hatırlanacağı üzere Hamit o golü, 2012 Avrupa Şampiyonası elemeleri grup maçında Milli Takım’ın deplasmanda Kazakistan’ı 3-0 yendiği maçta atmıştı. Karşılaşmanın 26. dakikasında soldan Emre’nin kullandığı kornerde Hamit, topun gelişine ceza alanı dışından mükemmel bir vole vurmuş ve topu 90’a yollamıştı.

Ödülünü golü attığı Kazakistan’ın kalecisi Andrei Sidelnikov’un elinden alan Hamit, tecrübeli file bekçisine “Üzülme sen de tarihe geçtin” diyerek takıldı. Bu onura layık görülen golü atmasına yardımcı olan Milli Takım oyuncularına da teşekkür eden yıldız futbolcu “Şimdi bana parti yapmak için fırsat çıktı” diyerek ödülden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Hamit Altıntop Kazakistan a attığı gol

Gandi Hamit'i tebrik etti


CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Euro 2012 elemelerinde Kazakistan'a attığı gol, ''yılın en güzel golü'' seçilen milli futbolcu Hamit Altıntop'u kutladı.

Kılıçdaroğlu, yayımladığı kutlama mesajında, Altıntop'un 3 Eylül 2010 günü Astana'da oynanan milli maçta Kazakistan milli takımına attığı golün, dünyada ''yılın en güzel golü'' seçilmesinin çok önemli ve anlamlı olduğunu belirtti.

Ödülün, futbolseverin, sporseverin, tüm yurttaşların ve gurbetçilerin gurur kaynağı olduğunu vurgulayan Kılıçdaroğlu, mesajında, ''Dünyanın en güzel golü ödülüne Macaristan Milli Takımı'nın 1950'lerdeki unutulmaz kaptanı Ferec Puskas'ın adının verilmesi de çok anlamlıdır. Ayrıca, dünyanın en güzel golünü atan Hamit Altıntop'a ödülünü dünyanın en güzel golünü yiyen kaleci Sidelnikov'un vermesi çok anlamlı, anlamlı olduğu kadar sporun ve sporculuğun ruhuna çok uygundur. Tüm bu nedenlerle gurbetteki temsilcimiz Hamit Altıntop'u 'golün bol olsun' diye kutluyor, başarılarının devamını diliyor ve sevgiyle selamlıyorum'' ifadesine yer verdi.