Vali Coş Huzurevi'nde İftar Açtı

Aydın Valisi Hüseyin Avni Coş, Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'nün daveti ile Aydın Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğü'nde iftar açtı.

Vali Coş Huzurevi'nde İftar Açtı
İftar yemeğine, Aydın Valisi Hüseyin Avni Coş, Vali Yardımcıları Bestami Alkan, Halil Canavar,Serdar Cevheroğlu, İl Sosyal Hizmetler Müdürü Bilal Cenet, Şoförler Odası Başkanı Semih Özmeriç, Müftü Yardımcısı Necati Topaloğlu, Aydın ve Söke Huzurevi'nde yaşayan yaşlılar katıldı. İftar yemeği sonrası huzurevinde yaşayan Aysel Erkılıç ile Hüseyin Suv isimli yaşlılar birer şarkı söylediler.
Vali Hüseyin Avni Coş,artık ramazan ayının son günlerini yaşadıklarını kaydederek; "Allah nice mübarek Ramazan ayına milletimizi ulaştırsın, ağzımızın tadı, birlik beraberliğimiz bozulmasın" dedi. Konuşmasında gazeteciler aracılığıyla Aydınlıların bayramını kutlayan ve ramazan ayının önemine değinen Vali Coş, "Bugün devletimizin himaye ettiği muhterem büyüklerimizi ziyaret ettik. Ramazan ayı bireyler için önemli bir ay. İnsanlar, ramazan ayında disipline oluyor. Her zaman ramazan gibi yaşayalım. Birbirimize sevgi, anlayış, hoşgörü gösterelim. Hayır dualarına hepimizin ihtiyacı var. Gazetecilerimiz aracılığıyla Aydınlıların Ramazan Bayramı'nı kutluyorum" dedi.