'Rakibimiz Beşiktaş!'

Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, kadrolarını korudukları için diğer takımlara göre avantajl...


Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, kadrolarını korudukları için diğer takımlara göre avantajlı olduklarını söyledi, "Zirve yarışında Beşiktaş'la yarışacağımızı düşünüyoruz" dedi.
Takıma yerinde takviyeler yaptıklarını hatırlatan Hacısalihoğlu, "İyi bir kadromuz var. Bu sene alınan oyuncuların büyük katkısı olacaktır. Başkanımızın gayet esprili ve güzel bir açıklaması oldu. 'Diğer takımlar 3'üncülük ve 4'üncülük için aralarında yarışır, biz ise zirve için Beşiktaş'la biz mücadele ederiz, yarışırız' demişti. Hakikaten de öyle olmasını bekliyoruz. Zirve için Beşiktaş'la yarışacağımızı düşünüyorum" diye konuştu.
Tamamen lige konsantre olduklarını belirten bordo-mavili kulübün asbaşkanı, uzun bir maratona hazırlandıklarını vurgularken konuşmasını şöyle noktaladı: "Ligdeki ilk 2 maçta arzu ettiğimiz şekilde oynadık. Ancak Antalyaspor karşısında 1 puana razı olduk. Ama önemli olan düşünülen şekilde ligi tamamlamak. Elimizdeki kadro ve başında çok güvendiğimiz bir teknik direktör olduğu için bu ligi herkesi mutlu edecek şekilde tamamlayacağımızı düşünüyoruz."

Â