Fener'e milli doping

Kazakistan ve Belçika ile yapılan milli maçlar Fenerbahçe'ye dopingi takıma moral oldu.Lig TV'n...


Kazakistan ve Belçika ile yapılan milli maçlar Fenerbahçe'ye dopingi takıma moral oldu.

Lig TV'nin internet sitesinin haberine göre; Türkiye'nin Belçika' yı 3-2' yle geçmesi ve ülkelerinin milli maçlarında başarılı performanslar sergileyen yabancıların Samandıra'ya moralle gelmesi teknik direktör Aykut Kocaman'ın yüzünü güldürdü..

Senegalli yıldız Niang'ın milli maçta Kongo'ya 3 gol birden atması, Stoch'un Rusya karşısında ülkesi Slovakya'ya gelibiyeti getirmesi ve Semih Şentürk'ün attığı golle Belçika galibiyetinde payı olması Sarı-Lacivertli takımdaki forma rekabetini beraberinde getirdi.

Aykut Kocaman'ın milli maçlardan moralli ancak yorgun dönen futbolcularına forma şansı verip vermeyeceği ise merak konusu oldu.

Kayserispor maçında savunmada yeni transfer Yobo'yu oynatması beklenen Teknik Direktör Aykut Kocaman'ı düşündüren başka bir konu ise,, Nijeryalı futbolcunun takımla birlikte herhangi bir maça çıkmaması.. Takımla yapılacak antrenmanlarda Yobo'nun iyi bir performans göstermesi halinde savunmada Yobo-Lugano ikilisinin oynaması bekleniyor.

Brezilya milli takım kadrosunda bulunan Andre Santos' un yerine ise Caner Erkin'i, yorgun ve sakatlık riski bulunan Emre Belozoğlu'nun yerineyse Selçuk' un oynama ihtimalinin bulunduğu ifade edildi.