Ağaçlardaki Antepfıstığını Çaldılar

Gaziantep'in Araban ilçesinde, antepfıstığı bahçesindeki ağaçlardan fıstık çalan hırsızlık zanlıları her yerde aranıyor.

Edinilen bilgiye göre, ilçeye bağlı Sarıkaya Köyü'nde Kemal Şahin'e ait Ergen mevkiindeki antepfıstığı bahçesine gelen hırsızlık zanlıları ağaçlardaki antepfıstığını toplayarak kayıplara karıştı. Sabah saatlerinde bahçeye gelen Kemal Şahin, ağaçlarda antepfıstığı olmadığını görünce durumu jandarmaya bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen Araban İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, hırsızlık zanlılarını yakalamak için çalışma başlattı.
Bahçe sahibi Kemal Şahin, yıllarca emek vererek çocuk yetiştirir gibi yetiştirdikleri antepfıstığı bahçesindeki ağaçlara hırsızlar tarafından zarar verildiğini ve ağaçlardaki antepfıstığının çalındığını belirterek, "Daha önce de bir çok arkadaşımızın başından aynı olay geçti. Kayıplara karışan hırsızların bulunması için Araban İlçe Jandarma Komutanlığına müracaatta bulunduk. Hırsızların bir an önce bulunup cezalandırılmaları için tüm yetkilileri göreve davet ediyorum" dedi.