Tahrip gücü yüksek bir gol...

Wayne Rooney zor durumda: İngiliz gazetelerinin iddiasına göre yıldız futbolcu geçen yıl, tam da karısının hamilelik döneminde bir hayat kadınıyla defalarca birlikte oldu


LONDRA - Spor dünyası yeni bir skandalla karşı karşıya... Bu seferki de ünlü futbolcu Rooney’i karısı Coleen’den hatta belki takımından edebilecek kuvvette. Manchester United ve İngiliz milli takımı futbolcusu Wayne Rooney’in karısı hamile olduğu sırada fuhuş sektöründeki bir kadınla birlikte olduğu iddiaları tüm İngiltere basınında geniş yer buldu. 21 yaşındaki hayat kadını Jennifer Thompson ise pazar günü iki gazetede Rooney’le geçen sene dört ay cinsel ilişki kurduklarını açıkladı.
‘Juicy Jeni’ diye bilinen Thompson, Rooney’nin kendisine her birlikteliklerinde 1200 sterlin (2 bin 800 TL) karşılığı ödediğini söyledi. Thompson, “Wayne bana sürekli mesaj atardı, ödemeyi de nakit yapardı. Coleen’e ihanet etmeyi umursuyor gibi görünmüyordu” dedi. Thompson’ın iddialarına göre ikili geçen haziranda Manchester 235 Casino’da tanıştı. Bu sırada Coleen de şimdi 10 aylık olan oğlu Kai’ye hamileydi. Rooney, karısına onu aldattığını bir cep telefonu mesajıyla itiraf etti. Coleen, mesajı kuaförde bir aile kutlaması için saçlarını yaptırırken aldı.

Karısı şimdilik evden ayrıldı
Başka bir hayat kadını ve Rooney’le birlikte Salford’da beş yıldızlı bir otelde buluştuklarını anlatan Thompson, News of the World gazetesine, Wayne’in kendilerine daha önce hiç üçlü cinsel ilişki yaşamadığını söylediğini, utangaç biri olduğunu anlattı. Thompson’ın iddialarına göre, Rooney eşi Coleen evde yokken de kendisini eve davet etti ancak ‘Jeni’ bunu kabul etmedi. 24 yaşındaki Coleen, şimdilik 4.5 milyon sterlinlik evlerinden ayrılıp ailesinin yanına taşındı. (The Daily Mail)