Milletvekili İsmail Hakkı Biçer:

AK Parti Kütahya Milletvekili İsmail Hakkı Biçer, Şaphane Belediye Başkanı Ramazan Yeşildeniz'in onuruna verdiği iftar yemeğine katıldı.

Milletvekili İsmail Hakkı Biçer:
Yöredeki tek kadın işletmeci Aysel Aksu'nun işletmeciliğini yaptığı Kayabaşı tesislerinde verilen iftar yemeğine katılan Milletvekili İsmail Hakkı Biçer yemekten sonra partililere konuşma yaptı.
Daha sonra ilçedeki esnafı ziyaret eden Milletvekili Biçer Halk kahvesinde yaptığı konuşmada, "Türkiye'deki muhalefet anlayışı her şeye karşı çık anlayışıdır. AK Parti tartışmalara girmeyecektir. Ben gittiğim her yerde soruyorum. Hayır demek için mantıklı bir tek sebep gösterin. Ancak muhalefet partileri buna cevap veremiyorlar. 1982 Anayasası 28 sene içerisinde 16 defa değişmiştir. Türkiye Millet Meclisindeki vekillerin çözemediğini halk 12 Eylül 2010 tarihinde çözecektir.Referandumda üzerinde gürültü koparılan iki maddede gürültü koparılmaktadır. Anayasa mahkemesinin yapısı ve Hakim Savcılar Yüksek Kurulu Yapısının değiştirilmesi konusunda ihtilaf çıkmıştır Anayasa yaz boz tahtasına dönmüştür.Yamalı bohça olmuştur. Türkiye Millet Meclisindeki vekillerin çözemediğini halk 12 Eylül 2010 tarihinde çözecektir.Referandumda üzerinde gürültü koparılan iki maddede gürültü koparılmaktadır. Biz siyasi iktidarın üstündeki tahakkume son verilmesini istiyoruz. Bir takım karanlık odakların Türkiye'nin geleceğini, önünü tıkaması istemiyoruz. Türkiye'yi yamalı bohça gibi anayasalardan kurtarıp pırıl pırıl bir anayasaya kavuşturmak istiyoruz. Referandum AK Partinin projesi değil, milletin projesidir. Memleket projesidir.Hangi partiden olursanız olun, memleket projesinde sandık başında olun. Değişiklikleri okuyarak oyunuzu verin. Oylarla iktidara getirdiklerinizi e muhturalarla değiştirmeye çalışanlara karşı çıkın. Siyasi iktidarlar sandıkta gelir sandıkta gider. Sizin oylarınızla iktidara gelenler sizin oylarınızla iktidardan gider" dedi.
Şaphane Belediye Başkanı Ramazan Yeşildeniz tarafından Milletvekili İsmail Hakkı Biçer onuruna verilen yemeğe, Karamanca Belediye Başkanı Fevzi Doğan, İl Genel Meclisi üyesi İsmail Sağlam, Ziraat Odası Başkanı Talat Bilaloğlu ve partililer katıldı.