Adanalı Büyükşehir İftarında Buluştu

Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz'ın TÜYAP Fuar Alanı'ndaki iftar yemeğine 4 bin kişi katıldı. İftar yemeğinden sonra ünlü sanatçı Ahmet Özhan, tasavvuf müziği ziyafeti çekti.

Adanalı Büyükşehir İftarında Buluştu
Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz ve eşi Serpil Aldırmaz, 100. Yıl TÜYAP Fuar Alanı'ndaki iftar yemeğine gelen konuklara tek tek "hoşgeldiniz" dedi. MHP Adana Milletvekilleri Recai Yıldırım, Yılmaz Tankut, Büyükşehir Belediyesi meclis üyeleri, meslek odaları, sivil toplum kuruluşları, muhtarlar, belediyenin üst düzey bürokratları ve çalışanları, engelliler dernekleri, şehit aileleri ASKİ, İmar İnşaat Anonim Şirketi, Koza Anonim Şirketi, personelinden oluşan 4 bin kişiye hitabeden Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, Adana'nın bir zamanlar Güney ve Güneydoğu Anadolu ekonomisinin lokomotifi iken, önce ekonomik değerlerini, sonra da imajını kayettiğini anlattı.
Kentin tüm olumsuzluklardan kurtulması için birlik ve beraberliğe ihtiyacının bulunduğunu kaydeden Aldırmaz, ortak akıl ile gelecek ortak başarının Adana'yı kaostan kurtaracağını sözlerine ekledi.
MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Adana Milletvekili Recai Yıldırım da, yaptığı kısa konuşmasında Büyükşehir Belediyesi'nce düzenlenen iftar yemeğinde birlikte olmaktan mutluluk duyduğunu söyledi.
Duaların okunmasından sonra ünlü sanatçı Ahmet Özhan, tasavvuf müziği ziyafeti çekti. İftar yemeğine katılanlar ünlü sanatçıya eşlik ederek unutulmaz bir gece yaşadı.