Vatso'dan İhtiyaç Sahiplerine Gıda Yardımı

Van Ticaret ve Sanayi Odası'nın (VATSO), Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ile her yıl ortaklaşa yaptığı Ramazan ayı yardımlarını bu sene de gerçekleştirildi.

TOBB'un il ve ilçelerdeki odaların desteği ile sürdürdüğü gıda yardımları başladı. Bu yıl da Van'da yardıma muhtaç 700 aileye yapılacak olan gıda yardımı giderinin 20 bin lirasını TOBB ve 10 bin lirasını ise VATSO karşıladı. Hazırlanan gıda yardım paketlerinin ihtiyaç sahiplerine dağıtımı konusunda da özel bir çaba sarf eden VATSO yönetimi, yardımların gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaştırmaya çalışıyor. VATSO Yönetim Kurulu Başkanı Zahir Kandaşoğlu, geleneksel hale getirilen gıda yardımlarını bu yıl da gerçekleştirdiklerini belirterek, "Ramazan ayı sosyal paylaşmanın, birlikteliğin en güzel yaşandığı dönemdir. Her yıl Ramazan ayında ihtiyaç sahiplerine katkı sunmak amacıyla hazırladığımız yardımları dağıtıyoruz. Bu konuda adil olmak için yönetim kurulu ve meclis üyelerimiz hassasiyet göstermektedirler. Ayrıca odamıza müracaat eden yardıma muhtaç aileleri de eli boş göndermemeye gayret gösteriyoruz. İnşallah yaptığımız bu yardımlar toplumsal kaynaşmamıza katkı sunacaktır" dedi.
Kandaşoğlu, ayıca okulların açılması ile Milli Eğitim Müdürlüğü ile işbirliği içinde eğitim yardımlarına da başlayacaklarını söyledi.