Sydv'den, 266 Aileye Bayram Yardımı

Sivas'ın Suşehri ilçesinde, Suşehri Kaymakamlığı bünyesindeki Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) tarafından ilçe merkezi ve köylerindeki ihtiyaç sahibi 266 aileye ramazan bayramı nedeni ile nakdi yardım yapılacağını bildirdi

Sivas'ın Suşehri ilçesinde, Suşehri Kaymakamlığı bünyesindeki Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) tarafından ilçe merkezi ve köylerindeki ihtiyaç sahibi 266 aileye ramazan bayramı nedeni ile nakdi yardım yapılacağını bildirdi.
Konu hakkında açıklama yapan Suşehri Kaymakamı Yusuf Özdemir, "Kaymakamlığımız bünyesindeki Suşehri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) tarafından Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Genel Müdürlüğüne yapılan talep doğrultusunda ilçe merkezi ve köylerimizdeki yardıma muhtaç 266 ailemize her yıl olduğu gibi bu ramazan ayında da ramazan bayramı yardımları kapsamında vakfımıza gelen 20 bin TL ödenek ile aile başı 75 TL nakdi yardımlar yapılmaya başlanmıştır. Yine ramazan bayramı dolayısıyla ihtiyaç sahibi ailelere sosyal marketimizden giyim yardımları başlamıştır. Devletimizin bizlere sağladığı imkanlar doğrultusunda bizlerde ihtiyaç sahibi ailelerimizin her zaman yanında olduk ve olmaya da devam edeceğiz" dedi.