Oflular Ve Hayratlılar İftar Programında Biraraya Geldi

Merkezi İstanbul'da bulunan Of-Hayrat Vakfı düzenlediği iftar programı ile Ofluları ve Hayratlılar'ı bir araya getirdi.

Çok sayıda davetlinin katıldığı İftar programında bir konuşma yapan Of-Hayrat Vakfı Başkanı Reşat Aksu, ilk defa aynı anda hem istanbul'da hemde Of'ta İftar programı gerçekleştirdiklerini belirterek, tüm hemşerilerine davete icabet ettikleri için teşekkürlerini iletti. Bu davetin bundan sonra da gelenek haline geleceğini belirten Başkan Aksu, "Of Hayrat Vakfı sizlerin içinden çıkmış çok önemli bir kurumdur. Büyüklerimizin 1950'li yıllarda İstanbul'a göç etmeleri sonucu kurulan vakfımızın birinci amacı eğitimdir. Bu yönde çalışmalarını titizlikle yürütmektedir" dedi.
Davete AK Parti Milletvekili Kemalettin Göktaş, Of Kaymakamı Tuncay Sonel, Hayrat Kaymakamı Hacı Akgül, Of Belediye Başkanı Oktay Saral, Hayrat Belediye Başkanı Mehmet Nuhoğlu, Belediye Başkanları, Daire Amirleri, Muhtarlar, Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri, Siyasi Parti Temsilcileri ve Of-Hayrat Vakfı Yönetim Kurulu üyeleri katıldı.
Böyle bir organizasyonu gerçekleştirip kendilerini bir araya getiren Of - Hayrat Vakfı'na teşekkür eden davetliler, "Görmediğimiz arkadaşlarımızı ve dostlarımızı uzun bir aradan sonra görme fırsatı bulduk ve bol bol sohbet ettik. Emeği geçen herkese şükranlarımızı sunuyoruz" dediler.