Neriman Aydın'ın çapraz sorgusuna devam edildi

Emekli Orgeneral Hurşit Tolon ile Başken Üniversitesi eski rektörü Mehmet Haberal'ın da aralarında bulunduğu 108 sanıklı davada tutuklu sanık Neriman

Emekli Orgeneral Hurşit Tolon ile Başken Üniversitesi eski rektörü Mehmet Haberal'ın da aralarında bulunduğu 108 sanıklı davada tutuklu sanık Neriman Aydın'ın çapraz sorgusuna devam edildi.

İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen Ergenekon davasının 80'inci duruşmasına Levent Ersöz, Fatih Hilmioğlu ve Mehmet Haberal'ın da aralarında bulunduğu 10 tutuklu sanık katılmadı. Yeni Parti Genel Başkanı gazeteci Tuncay Özkan, Mustafa Balbay ve İbrahim Şahin'in de aralarında bulunduğu 26 tutuklu sanık ile tutuksuz sanıklardan teğmen Noyan Çalıkuşu duruşmada hazır bulundu.

Duruşmaya, izinde olan üye hakim Hüsnü Çalmuk'un yerine Gökmen Demir katıldı. Yıllık izinden dönmeyen Köksal Şengün'ün yerine ise üye hakimlerden Hasan Hüseyin Özese vekalet ediyor. Önceki oturumda hakimlik çapraz sorgusu yarıda kalan tutuklu sanık Neriman Aydın, sorgusunun tamamlanması için sanık kürsüsüne alındı. Üye hakim Sedat Sami Haşıloğlu'nun yönelttiği sorularla Aydın'ın çapraz sorgusuna devam edildi.