Kırşehir'de 'Evet' Mitingleri Devam Ediyor

Kırşehir merkez mahalleri olan Kervansaray Mahallesi ile Bahçelievler Mahallesinde "evet" mitingleri yapıldı.

Kırşehir'de 'Evet' Mitingleri Devam Ediyor
Teravih namazından sonra yapılan mahalle mitinglerinde katılım yoğun olurken, mitinglere AK Parti Kırşehir Milletvekili ve Genel Başkan Danışmanı Abdullah Çalışkan, Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Belediye Başkan Yardımcıları Veli Şahin, Halil Tan, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Turpçu, Fikret Şimşek, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Şuayip Soysal, AK Parti Gençlik Kolları İl Başkanı Mahmut Sami Doğancı, Boztepe Belediye Başkanı Ramazan Aydın, Boztepe İlçe Başkanı Levent Altuntaş katıldı.
Bahçelievler mitinginde konuşan Milletvekili Abdullah Çalışkan refarandumun içeriği hakkında bilgiler verdi. Mahalledeki sorunlarını Mahalle Muhtarı Cemalettin Yılmaz ve mahalle sakinleriyle masaya yatıran Çalışkan, "Belediyemiz her zaman sizlerle, ortak akılla çalışmaya devam ediyor. Biz sizler için varız. Gerek vekiller olarak biz, gerek belediyemiz, gerek teşkilatlarımız hepimiz sizler için varız" şeklinde konuştu.
Bahçelievler mitinginin ardından Kervansaray Mahallesindeki mitinge gelen ve burada belediyenin şehre ve Kervansaray mahallesine yaptığı hizmet ve çalışmaları halka anlatan Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci referandumun içeriğiyle ilgili vatandaşlara bilgi verdi. Madde anayasa değişikliğini halka anlatan Başkan Bahçeci referandumda Kırşehir'den güçlü evet çıkacağını vurguladı.
Abdullah Çalışkan vatandaşlara hitaben, Başbakan Recep Tayip Erdoğan'ın gece gündüz demeden çalıştığını söyleyerek, "Biz de bu yolda çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Ancak yol açılsa ve modernleşse bile eğer siz aracı yenilemezseniz yolda kalmaya mahkumsunuz. Bu açıdan 1982 model darbe ürünü olan bu anayasayla yola devam edemeyiz. Bununla ne vatandaşımızı 1. sınıf vatandaş, ne de ülkemizi 2023 yılında cumhuriyetimizin yüzüncü yılında ilk on ekonomi arasında
sokabiliriz" ifadelerini kullanarak vatandaşlardan referandumda destek istedi.