Fenerbahçe'de Kocaman operasyon

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman'ın göreve gelir gelmez başlattığı değişim harekatı devam ediyor...

Fenerbahçe'de Kocaman operasyon

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman'ın göreve gelir gelmez başlattığı değişim harekatı devam ediyor. Tecrübeli teknik adam, sarı lacivertli takımın yaş ortalamasını 1.5 yaş gençleştirirken, bu uygulamanın devam edeceğinin sinyallerini de verdi.
 
Lig TV'nin internet sitesinin haberine göre; Yaşı ilerlemiş Deivid, Deniz Barış ve Önder Turacı gibi isimlere veda eden, Güiza'yı bu sezon hiç oynatmayan Aykut Kocaman, 23 yaşındaki Dia, 21 yaşındaki Stoch gibi transferlerin yanı sıra Okan Alkan, Mert Günok gibi isimleri de yavaş yavaş Sarı Lacivertli formaya alıştırıyor.
 
Gençleştirme operasyonunun en belirgin özelliği ise takımın en yaşlı oyuncusu Alex'in zaman zaman yedek kulübesinde oturması...
 
Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Spor toto Süper Lig'in 4. haftasında karşılaşacakları Kayserispor maçının onbirini milli maç sonrası yapılacak antrenmanlarda belirleyecek.
 
Senegal'in, Kongo Demoratik Cumhuriyeti ile yaptığı maçta 3 gol atan Mamadou Niang'in ilk onbirdeki yeri garanti görünürken, yeni transfer Yobo'nun da bu maçta forma giymesi bekleniyor.