Erdemli Protokolü İftarda Buluştu

Mersin'in Erdemli ilçe Belediyesi'nce organize edilen iftar etkinliğinde bölgede görev yapan protokol üyeleri bir araya geldi.

Erdemli Protokolü İftarda Buluştu
Lamos Oteli'nin bahçesinde gerçekleştirilen ve yoğun ilginin gösterildiği organizasyonda konuşan Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, herkesin Erdemli için bir şeyler yapabilmenin çabası içinde olduğunu belirterek, ilçenin gelişimi, güzelleşmesi ve daha çağdaş bir seviyeye taşınabilmesi için herkesin daha fazla çalışması gerektiğini vurguladı. Tollu, belediye olarak daha çok çalışıp, hizmetin üzerine yeni hizmetler ekleyerek yollarına devam edeceklerini belirterek, Erdemli'nin 'ihmal edilmiş ilçe' görünümden kurtarılıp, herkesin gıpta edip beğendiği bir kente dönüştürmek istediklerini anlattı.
Bu konuda kendilerine destek verenlerin, aynı zamanda da elde edilen başarıda da pay sahibi olduklarını ifade eden Tollu, "Arzumuz odur ki; bu şehir için tüm halkımızla birlikte bu başarıyı yakalayacağız. Topyekun bir kalkınma olacak bu durum. İşte asıl başarı da bu noktada başarı olabilmektedir" dedi. Tollu, söz konu iftar yemeğine katılanlarla yakından ilgilenirken, davetlilerle de sohbet etti. .
Gelen davetlilerle tek tek ilgilenen Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, tüm katılımcılarla bir arada olmanın Erdemli'ye kazanç katacağını savunurken, tüm konuklara katılımlarından dolayı teşekkür etti. Klasik Türk Müziği dinletisi eşliğinde gerçekleşen İftar yemeğine, Erdemli Kaymakamı İbrahim Özefe, MHP Mersin Milletvekili Kadir Ural, Erdemli Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Gül ile birlikte resmi kurum ve kuruluş temsilcilerinin yanı sarı çok sayıda davetli katıldı.