Sağlam'dan Ömer Erdoğan yorumu

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, ilk kez milli takım forması giyen Ömer Erdoğan'ın Kazakistan karşısındaki 3-0'lık galibiyette önemli bir rol oynadığını ifade etti.

Basın mensuplarının sorularını cevaplandıran Sağlam, Ömer Erdoğan'ın emeklerinin karşılığını milli takıma yükselerek aldığını söyledi. Oynadığı ilk karşılaşmada çok iyi performans sergilediğini ifade eden Sağlam, "Galibiyette çok önemli rol oynadı. İnşallah bundan sonraki dönemde, kendisinin bu performansının hem Bursaspor'a, hem de milli takıma daha üst seviyede olcağını düşünüyoruz. İnşallah bir sonraki maçta Sercan'da forma giyer ve milli takımın galibiyetlerinde önemli rol oynar. İlerleyen dönemlerde de milli takıma daha fazla sayıda oyuncu vermeyi istiyoruz. Bunu da başarabileceğimizi düşünüyorum" dedi.

Kazakistan maçını değerlendiren Sağlam, "Kazakistan maçı kolay bir maç gibi gözüksede ilk maçlar zor olur. Bu gibi maçlarda süpriz neticeler ortaya çıkabilir. Buna sebebiyet vermediği için herkesi kutlamak lazım" diye konuştu.

Sağlam, yeni transfer Svensson ile ilgili sorulara ise, "Genç bir oyuncu, yetenekli oyuncu. Uzun yıllar Bursaspor'un faydalanacağı bir futbolcu. Çabuk adaptasyonu sağlayıp hem bundan sonraki dönemde, hemde gelecek senelerle alakalı kendisinden faydalanmayı düşünüyoruz" şeklinde konuştu.