Mhp'den Muradiye Mahallesi Sakinlerine İftar

MHP Osmangazi İlçe Başkanı Adem Dönmez, Kocanaip, Muradiye ve Hamzabey'de oturan mahalle sakinlerine iftar yemeği verip, referanduma 'Hayır' oyu istedi.

İftar yemeğine MHP Osmangazi İlçe Başkanı Adem Dönmez, MHP Osmangazi İlçe Başkan Yardımcısı Mehmet Hasanoğulları, MHP Osmangazi İlçe Başkan Yardımcısı Cüneyt Bilir ve Muradiye'de oturan mahalle sakinleri katıldı. İftar açılmadan önce vatandaşlarla sohbet edip dertleri ve sıkıntılarını dinleyen Bilir, referanduma 'Hayır' oyu istedi. Burada olmaktan mutlu ve keyif aldığını söyleyen MHP Osmangazi İlçe Başkanı Adem Dönmez, ''Muradiye'de oturan vatandaş sakinleriyle bir araya gelip sohbet etmeyi düşündük.
Güzel bir organizasyon, katkı koyan herkese teşekkür ederim. Tabii asıl sebebimiz de Muradiye ve Hamzabey'de oturan vatandaşlarımızın referanduma 'Hayır' diyeceklerini duyduk. Biz de onlara destek verip, bizim de hayır diyeceğimizi bilmelerini istedik'' dedi.
MHP Osmangazi İlçe Başkanlığı Kocanaip Mahallesi Temsilcisi Ali Kovaç, mahalle ile ilgili sıkıntılarını anlattı. Muhtarlıklardaki kaymakamlığın verdiği yardımlar konusunda yaşadıkları problemlerin çözüme kavuşturmasını isteyen Kovaç, Muradiyespor Kulübü'nün şampiyonluğunu da kutladı.