U2, Türkiye'de

İrlandalı efsane grup U2, Başbakan Erdoğan'a konuk oldu.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, "360º Tour" kapsamında İstanbul'a gelen İrlandalı efsanevi rock grubu U2 ile bir araya geldi.

Başbakan Erdoğan, dünyaca ünlü rock grubunu Dolmabahçe'deki çalışma ofisinde kabul etti. Görüşme sırasında Devlet Bakanı Hayati Yazıcı, Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış ile Başbakan Erdoğan'ın kızı Sümeyye Erdoğan da hazır bulundu.

ERDOĞAN'A KIRMIZI İPOD

Görüşme sırasında grubun solisti Bono, Erdoğan'a kırmızı renkte iPod hediye ederek, "Klasik müziği sevdiğinizi biliyorum. Bunun içinde klasik müzik var. Umarım zevkle dinlersiniz" dedi. Bono, kırmızı renkteki İpodların hap bulamayan AIDS hastaları yararına satıldığını belirtti. Hediyeyi kabul eden Erdoğan, teşekkürlerini iletti.

U2, Türkiye'de

'BAŞBAKAN BOYUNUZ ÇOK UZUN'

Renkli geçen görüşme sırasında Bono'nun, "Sayın Başbakan boyunuz bize göre çok uzun" sözü gülüşmelere neden oldu. Erdoğan, konuklarıyla sohbet edip, fotoğraf çektirdi.

U2'YA DOKUNMAK SERBEST

Yarın akşamki dev konserleri için İstanbul'a gelen efsane grup U2, yüzlerce hayranı tarafından karşılandı. Türk ünlülerin aksine herkesle fotoğraf çektirip imza dağıtan grup, bu halleriyle 'Kimse boşuna yıldız olmuyor' dedirtti.

Dünyanın en ünlü rock gruplarından U2, yarın akşam Atatürk Olimpiyat Stadı'nda vereceği dev konser için önceki akşam İstanbul'a geldi. Atatürk Havalimanı'nda yüzlerce hayranı tarafından tezahuratlar eşliğinde karşılanan grup üyeleri, gördükleri bu ilgi karşısında oldukça şaşırdı. U2 üyeleri, saatler 02.30'u göstermesine rağmen oldukça enerjikti.

MÜTEVAZİ TAVIRLARIYLA DİKKAT ÇEKTİLER

İrlandalı grubun üyeleri Bono, The Edge, Adam Clayton ve Larry Mullen, hiçbir hayranını kırmayarak hepsiyle teker teker hatıra fotoğrafı çektirdi. Hayranlarının gömleklerine kadar imza atan U2 üyeleri, mütevazı tavırlarıyla "Dünyaca ünlü grubun üyelerinin bu tavırları, koruma ordusuyla dolaşan bizim ünlülere örnek olsun" dedirtti.