Bakan Yıldız Adana'da

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, muhalefetin üslup sorunu olduğunu belirterek, "Siz muhalefete aldırış etmeyin

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, muhalefetin üslup sorunu olduğunu belirterek, "Siz muhalefete aldırış etmeyin. Muhalefetin tabanında güçlü bir 'evet' var. Açık ve şeffaf politikamıza devam edelim" dedi.
Bakan Yıldız, Adana programı kapsamında ilk olarak Vali İlhan Atış'ı ziyaret etti. Adana'nın enerjide tüketen değil üreten bir merkez olduğunu söyleyen Yıldız, referandum sürecinde muhalefetin üslup sorunu olduğunu ve buna dikkat etmesi gerektiğini ifade etti.
Vali Atış, ziyareti anısına Bakan Yıldız'a üzerinde Mustafa Kemal Atatürk'ün portresi ve Türk Bayrağı işlenmiş bir vazo hediye etti.
Bakan Taner Yıldız, buradan AK Parti Adana İl Başkanlığına geçti. Burada basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Yıldız, referandum süreci içerisinde herkese çok iş düştüğünü belirterek, "Özellikle bu süreçte kadınlarımızın çok çalıştığını görüyoruz. Biz Türkiye'nin istikrarına olan borcumuzu ve çocuklarımızın daha iyi bir Türkiye'de yaşaması için bu sorumluluğu alarak anayasa değişikliğine gittik" dedi.
Referanduma bir hafta kaldığını hatırlatan Yıldız, "Son bir haftada bazı muhalefet partileri farklı söylem ve üslup sıkıntısına giriyor. Siz muhalefete aldırış etmeyin. Tahrik eden üsluplara kapılmayın. Her zamanki duruşunuzu sergileyin. Muhalefetin tabanında güçlü bir 'evet' var. Açık ve şeffaf politikamıza devam edelim" diye konuştu.
(FK-HO-Y)