Sertoğlu, İftar Yemeği Verdi

Pasinler Belediye Başkanı Ünsal Sertoğlu, İlçede bulunan mahalle ve köy muhtarlarına iftar yemeği verdi.

Pasinler Belediye Başkanı Ünsal Sertoğlu, ilçedeki 56 mahalle ve köy muhtarıyla iftar yemeğinde araya geldi. Kervan Lokantasının çay bahçesinde açık havada verilen iftar yemeğinde konuşan Sertoğlu, ramazan ayının manevi ortamını bir fırsat olarak gördüklerini ve böyle güzel bir günde toplanmamızı birlik ve beraberliğin bir göstergesi olarak gördüğünü ifade etti.
İftar yemeğinden sonra bir konuşma yapan Pasinler Belediye Başkanı Ünsal Sertoğlu, birlik ve beraberlik mesajları vererek ramazan ayının manevi havasından istifade edilmesi gerektiğini belirtti. Sertoğlu, Mübarek ramazan ayının merhamet ve şefkat duygularının zirveye ulaştığı günler olduğunu söyledi.
Sertoğlu, iftar yemeği sonrası muhtarlarla çaylı sohbet düzenleyerek muhtarların sorunlarını ve sıkıntılarını dinledi. Başkan Sertoğlu, belediyelerinin imkânları dâhilinde mahalle muhtarlarına da destek vereceklerini ifade etti.
Başkan Sertoğlu'nun verdiği iftar yemeğine Ak Parti Pasinler İl Genel Meclis Üyeleri Turan Gör ve Mehmet Altınay'ın yanı sıra Ak Parti Pasinler İlçe Başkanı Rahmi Kaya'da katıldı.