Şenkayalılar İftarda Buluştu

Şenkaya Belediyesi ve AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanlığı tarafından, ilçe halkından 200 kişinin katıldığı iftar yemeği düzenledi

Şenkaya Belediyesi ve AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanlığı tarafından, ilçe halkından 200 kişinin katıldığı iftar yemeği düzenledi. Açık havada gerçekleşen İftar yemeğine BelediyeBaşkanı Görbil Özcan ve eşi Aydan Özcan, AK Parti İlçe Başkanı Nazım Arı ,İl genel meclis üyeleri İbrahim Özcan, Gürbüz Yılmaz, Onur Aki, Onur Ergül, Timuçin Bozkurt, Dursunali Fidan, Kemal Yıldız ve eşleri katıldı.
SOSYAL YARDIMLAŞMA ÖNEMLİ
Şenkaya Belediye Başkanı Görbil Özcan yemekte yaptığı konuşmada, ramazan ayının sosyal yardımlaşma ve dayanışma açısından önemine değindi.
İftar yemeğinde ilçe halkıyla kaynaşmanın toplumsal dayanışma ve yardımlaşma açısından önemli olduğunu belirten Özcan, " Ramazan ayı yardımlaşmanın yoğun olarak yaşandığı önemli bir ay. İftar yemeğinde ilçe halkımızla bir arada olmaktan mutluyuz" dedi.
AK Parti Şenkaya Kadın Kolları Başkanı Elif Aki'de kadın kolları olarak iftar yemeğine destek vermekten mutluluk duyduklarını belirerek, ilçe kadınlarının sorunlarına yönelik çalışmaların devam edeceğini ifade etti.
İftar yemeğinde birlik ve beraberliğin pekiştiğini belirten Aki, kadın kolları olarak sosyal içerikli çalışmalara ağırlık verdiklerini kaydetti.