Ödemiş 26. Milli Fuar Açılışı Gerçekleşti

İzmir Ödemiş'in düşman işgalinden kurtuluşunun 88

İzmir Ödemiş'in düşman işgalinden kurtuluşunun 88.yıldönümü büyük bir coşku ile kutlandı. Sabah saatlerinde Ödemiş hükümet meydanı önünde yapılan törenin ardından Ödemiş Kültürpark mevkiinde toplanan Ödemişliler hem 26. Milli Fuarı'nın açılışına hemde Türk Silahlı Kuvvetlerinin Akrobasi Timi olan 'Türk Yıldızlar'ı muhteşem gösterisine tanık oldular.
Ödemiş'in 26. Milli Fuar açılışına, Ödemiş İlçe Kaymakamı Abdurrahman Koçoğlu, Ödemiş Garnizon Komutanı Personel Yarbay Fuat Alakoç, Ödemiş Belediye Başkanı Bekir Keskin, Ödemiş Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Çil, Ödemiş İlçe Jandarma Karakol Komutanı Jandarma Üstegmen Özgür Gümüşay, CHP Grup Başkan Vekili Nurdan Mumcu, CHP Milletvekili Kemal Anadol, MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Oktay Vural, Ödemiş Sulh Ceza Hakimi Cengiz Sarıçam, Belde Belediye Başkanları ve kamu, kuruluş temsilcileri olmak üzere Ödemişliler açılışa büyük bir ilgi gösterdiler.
TÜRK YILDIZLAR BÜYÜK BİR HEYACAN YAŞATTI
Türk Silahlı Kuvvetlerine bağlı Konya ilinde bulunan 3. Ana jet 134. Akrotim Filo Komutanlığı'ndan Ödemiş'e kurtuluş etkinlikleri çerçevesinde özel olarak gelen "Türk Yıldızları" havadaki muhteşem gösterileri ile etkinliğe katılan yediden yetmişe herkesi adeta büyülediler.Açılış öncesi bir konuşma yapan Ödemiş Belediye Başkanı Bekir Keski; "Satış ve pazarlamanın, farklı bir bilimsel alan haline geldiği günümüzde fuarlar ve sergiler, üreticilerin ve tüketicilerin doğrudan ve etkili bir şekilde buluştukları çok önemli bir merkezdir. Donanımlı ve Profesyonelce düzenlenmiş bir fuar satış hem de tanıtım açısından büyük bir katkı sağlamaktadır"dedi.
Binlerce Ödemişli'nin büyük ilgi gösterdiği açılış kurdelasını ise Ödemiş Belediye Başkanı Bekir, Meclis Başkanı Güldal Mumcu, CHP Milletvekili Kemal Anadol, MHP Genel Başkan Yardımcısı Oktay Vural ve Ödemiş Kaymakamı Abdurrahman Koçoğlu ve Ödemiş Belediye Başkanı Bekir Keskin yaptı. Açılışın ardından daha sonra İzmir Büyükşehir belediye başkanı Aziz Kocaoğlu da daha sonra Ödemiş Milli fuarının açılışına yetişti.
(TK-ANL-