Kızılay'dan Pakistan'a İlaç Yardımı

Şanlıurfa Kızılay Şube Başkanlığı, Pakistan selzedelerine gönderilmek üzere 140 bin TL değerindeki beşeri ilaçları bağışlayan eczacı Neşet Uçkan'dan ilaç kutularını teslim aldı.

Kızılay Şanlıurfa Şubesi tarafından teslim alınan ilaç kutularının içerisinde ağrı kesiciler, serumlar, antibiyotik tabletler, pomat, süt maması ve benzeri ihtiva eden ilaç kutuları, şube yönetim kurulu üyeleri tarafından, koliler halinde genel merkezden gelen yetkililere teslim edildi. Teslim törenine katılan Vali yardımcısı Şaban Erdoğan konuşmasında, "Pakistan halkı her zaman bizleri zor günümüzde yalnız bırakmamıştır. Bizler de onların bu zor günlerinde yardımcı olmamız insani vazifemizdir. Bu
anlamda, bu tür insani yardımları organize eden Kızılay yetkililerine ve ilaç bağışını yapan eczacı Neşet Uçkan'a teşekkür ediyorum" dedi.
Programa, Vali yardımcısı Şaban Erdoğan, Milletvekili Müfit Yetkin, Belediye Başkan Vekili Fevzi Yücete ve ilgili kurum ve kuruluşların müdürleri katıldı. Hazırlanan ilaç kolileri yetkililer tarafından kamyonete yüklenerek uğurlandı.