Ak Parti'nin Ziyaretleri Devam Ediyor

AK Parti İl Başkanı Hüseyin Samani, 12 Eylül'de yapılacak halkoylaması öncesinde Döşemealtı ilçesinde ziyaretlerde bulundu.

AK Parti İl Başkanı Hüseyin Samani, il başkan yardımcısı Cemal Öner, Kadın Kolları İl Başkanı Gökçen Enç, Döşemealtı İlçe Başkanı Yusuf Mayıslar, Döşemealtı Belediye Başkanı Nurettin Tursun, kadın ve gençlik kolları ile birlikte Döşemealtı ilçesinde pazar yerini ziyaret ederek esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Samani, pazar yerinde vatandaşlarla sohbet ederek,12 Eylül'de yapılacak halkoylamasına sunulan Anayasa değişikliği hakkında bilgi verdi.
Pazar yeri ziyaretinin ardından AK Partili başkanlar, Döşemealtı ilçesine bağlı Ekşili beldesi, Karaveliler beldesi, Aşağıoba köyü ve Kovanlık köyünü ziyaret etti. 12 Eylül'de yapılacak halkoylamasında kendileri için bir şey istemediklerini belirten İl Başkanı Samani, "Halkoylaması demek, bu ülkede son sözü milletin söylemesi demektir. Birileri, 'Siz anayasa değiştirmekten anlamazsınız. Siz gidin buğdayınızı, fındığınızı üretin, darbe anayasası da olsa biz memnunuz' demek istiyor. Biz istiyoruz ki; elde ettiğimiz haklar, hükümetlere göre, başbakanlara ve insanlara göre değişmesin, kalıcı olsun. Onun için 'Evet' diyoruz" dedi.
Halkoylamasını BDP tarafından boykot edildiğini belirten Samani, "Boykot bizim kültürümüzde yoktur. AK Parti hiçbir zaman bir çalışmayı boykot etmemiştir. Meclisteki çalışmaları boykot edenler, milletvekillerini oy kabinine göndermeyen CHP'dir. 'Hayır' demek bu kadar kolay olsaydı, milletin gözüne baka baka tartışa tartışa 'hayır' diyebilselerdi, kendileri gelip mecliste hayır diyeceklerdi. Mecliste boykot eden CHP'dir, dışarıda boykot eden ise, BDP'dir. İkisinin davranışı da birbirine eşittir" diye konuştu.