Türkiye'yi Ağlatan Anne Evinde

Kredi kartı borcu yüzünden tutuklanan ve çocukları gözyaşları içinde dramı anlatınca cezaevinden kurtulan Emine Yıldırım, evine koştu

Kredi kartı borcu yüzünden tutuklanan ve çocukları gözyaşları içinde dramı anlatınca cezaevinden kurtulan Emine Yıldırım, evine koştu. Bir gecelik cezaevi hayatının ardından mutlu bir uyku çeken Emine Yıldırım, "Cezaevinde kalsaydım, orada da çalışır çocuklarıma bakardım" dedi. Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü de evde tespit yaptı.
AK Parti Bursa İl Başkanı Sedat Yalçın'ın borcunu ödeyip cezaevinden kurtardığı Emine Yıldırım, özgürlüğüne kavuşup hemen evine koştu. Evinde çocuklarından ayrı kaldığı dakikaların acısını çıkarmak istercesine yavrularına sarılan Emine Yıldırım, "Bu duruma gelmek istemezdim. Reklam yapmadık ama televizyona çıkmaya mecbur kaldık. Borcum bittikten sonra da yine çalışacağım. Hayırseverlere teşekkür ederim. Tek isteğim, okullarında başarılı olan çocuklarımın eğitimine destek olunması" dedi. Annelerine
kavuşan 12 yaşındaki Tolga ve ikizler Selvi ile Hatice (7), annelerine uzun uzun sarılarak hasret giderdiler.
Emine Yıldırım, "Bu olay beni şok etti. Yaşadıklarımdan sonra konuşmaya bile gücüm kalmadı. Çocuklarıma kavuştuğum için çok mutluyum. Artık bir an önce işime bakıp, çocuklarımla ilgilenmek istiyorum. Aslında büyük para değildi ama benim gücüm yoktu. Param olsaydı, zaten bunlar başıma gelmeyecekti. Reklam olmak istemedim. Benden habersiz evime gelip çocuklarımı görüntülemişler. Bu olay da beni çok etkiledi. Cezaevinden çıkamasaydım da orada çalışıp yine çocuklarıma bakardım" dedi.
Öte yandan, Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ekipleri de sabah saatlerinde Emine Yıldırım'ın evine gelip. İncelemede bulundu. Aileye valilik tarafından da yardım yapılacağı, yardım hesabı oluşturulması için çalışmanın sürdüğü öğrenildi.